JAB Kultúra

Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Desať tipov pre ľudí zo Spišskej

Víkend už klope na dvere, je preto najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Nemusíte ho presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Spišskej Novej Vsi sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité. Tu je desať tipov, kam si môžete cez dni voľna v našom meste vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Desať tipov pre ľudí zo Spišskej
Zdroj: TASR

ŽENSKÝ ZÁKON

15. januára o 19.00, Spišské divadlo

Pre milovníkov divadla je hneď na začiatok víkendu pripravená 80.repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Komédia v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

PIATA VLNA

15 – 16.januára o 19.00, kino Mier

Fantastický triler na plátnach nášho kina.Piata vlna je prvou časťou knižnej trilógie z pera Ricka Yanceya, ktorá sa stala obrovským hitom. Zem napadnú mimozemské sily, ktoré urobia všetko preto, aby získali to najcennejšie. Našu planétu. Herecké obsadenie: Maria Bello, Ron Livingston, Maika Monroe,

JUKEBOX PARTY

15. januára o 20.00, klub KTK

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Novovešťanovi. Celý večer budú hrať iba tie hity, ktoré si sami vyberiete.

FK SNV – MFK VRANOV

16. januára o 11.00, futbalový štadión

V sobotu doobeda nastúpia naši futbalisti, aby si zmerali sily so súpermi z Vranova. Zápas svojich obľúbencov si nenechá újsť žiadny správny futbalový fanúšik.

DUO PRASTROM

16.januára 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Pripravte sa na originálny hudobný zážitok v podaní dua Prastrom. Akustický koncert hraný na pradávnych hudobných nástrojoch.

PLES SPIŠIAKOV

16. januára o 19.00, koncertná sála Reduty Jubilejným 20.ročníkom plesu bude sprevádzať Kristína Farkašová a Milan Zimnýkoval. Hostia sa môžu tešiť tanečnú show, cimbalovku či tombolu. Hudobne večer spestria Cigánsky diabli, Félix Slováček –Band a Lucie Bíla.

KAMENE VO VRECKÁCH

16. januára o 19.00, divadlo Kontra

A keď Hollywood obsadí írsky vidiek, konflikt kultúr je neodvratný a neodvratne zábavný. Jedna z najlepších komédií z Broadway a West Endu, ktorá rozosmiala a dojala milióny divákov na celom svete. 2 herci odohrajú 13 postáv.

SEMAFOR PÁRTY

16. januára o 20.00, klub KTK

Sobotňajšia semafor párty je stvorená na zábavu, či na začiatok nového vzťahu. Nájdi, poflirtuj, alebo sa len tak zabav. Daj na seba svoju farbu a ukáž po čom túžiš.

SNEHULIENKA A SEDEM TRPASLÍKOV

17. januára o 16.00, Spišské divadlo

Ešte nemáte program na víkend pre tých najmenších? Snehulienka, trpaslíci, zlá kráľovná a princ, ktorý zachráni jablkom otrávenú krásavicu vám môžu robiť spoločnosť počas nedeľného popoludnia v Spišskom divadle.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

17. januára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? V nedeľu podvečer si môžu prísť na zimnom štadióne na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM