JAB Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

ZMIERENIE, ALEBO DOBRODRUŽSTVO PRI OBŽINKOCH

18. marca 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Pre všetkých milovníkov divadelných komédií. Jedna z najhranejších slovenských komédií vo vynikajúcej interpretácii režiséra J. Sládečka a hercov Spišského divadla.

VEĽKONOČNÉ REMESELNÉ TRHY

18. – 20. 3. 2016, OC Madaras

Počas troch dní od 9.00 do 19.00 si budete môcť nakúpiť , alebo sa len inšpirovať rozličnými tradičnými dobrotami či remeselnými výrobkami súvisiacimi s blížiacimi sa Veľkonočnými sviatkami..

ZBERNÉ STREDISKO

19. marca o 19.00, Spišské divadlo

Komédiu plnú balkánskeho humoru si môžete vychutnať v sobotu podvečer na doskách spišského divadla.

KAMENE VO VRECKÁCH

19.marca o 19.00, divadlo Kontra

A keď Hollywood obsadí írsky vidiek, konflikt kultúr je neodvratný a neodvratne zábavný. Jedna z najlepších komédií z Broadway a West Endu, ktorá rozosmiala a dojala milióny divákov na celom svete. 2 herci odohrajú 13 postáv.

TVORIVKY JUNIORI: U PANI DRÔTIKOVEJ

19. marec. 2016, od 9.30, Galéria umelcov Spiša

Jednoduché drôtikovanie a tvorba veľkonočných dekorácií z drôtu. Podujatie určené pre rodiny s deťmi. Na tvorivku je potrebné dopredu sa objednať telefonicky alebo e-mailom

FK SNV – RIMAVSKÁ SOBOTA

19. marca.2016 o 15­.00, futbalový štadión

V sobotu popoludní nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

PÁN TRAGÁČIK A TEMPLÁRI

20. marca 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Pre najmenších je pripravená dobrodružná výprava Pána Tragáčika a jeho troch kamarátov za legendárnym pokladom templárov. Napínavý príbeh plný záhadných stretnutí a odhaľovania tajomných miest si môžete vychutnať na konci týždňa v Spišskom divadle.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

20.marca 2016 o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec víkendu môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM