JAB Rôzne

VIDEO zo Spišskej, ktoré pohladí vašu dušu: Kameraman natočil krásne prírodné divadlo

Zábery, ktoré dokážu potešiť oči každého obyvateľa Spišskej Novej Vsi. Kameraman Tomáš v našom meste nakrútil naozaj krásne video.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO zo Spišskej, ktoré pohladí vašu dušu: Kameraman natočil krásne prírodné divadlo
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská Nová Ves sa môže od minulého roku popýšiť titulom najkrajšie mesto na Slovensku. Historické a svojím tvarom výnimočné námestie láka nielen turistov, ale aj domácich fotografov a kameramanov zachytiť tento skvost cez svoje objektívy.

Výnimkou nie je ani kameraman z neďalekých Markušoviec Tomáš Malejčík. Ten sa rozhodol zachytiť Spišskú Novú Ves v skorých ranných hodinách a to počas prírodného divadla v podobe naozaj krásneho východu slnka.

Nádherné VIDEO z nášho mesta: Spišská zachytená počas prírodného divadla
1
Galéria

„Aj keď nie som žiadne ranná vtáča, tak som si privstal, lebo som chcel zachytiť atmosféru vychádzajúceho slnka nad najkrajším mestom Slovenska,“ povedal autor videa pre náš spravodajský portál. Doplnil, že vychádzajúce slnko nad Spišskou Novou Vsou bol aj pre neho samotného pekný zážitok.

Ako prezradil, k Spišskej má veľmi blízky vzťah, keďže býva len pár kilometrov od nášho mesta a zároveň v ňom aj študoval. Najviac z nášho námestia mu učaroval rímskokatolícky kostol a budova Reduty. Vo videu sú zaznamenané aj naše historické skvosty zachytené v skoré nedeľné ráno.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM