JAB Rôzne

Vianočný trh v Spišskej už klope na dvere: Pozrite si, čo jeho návštevníkom ponúkne

Nefalšovanú predsviatočnú atmosféru na tradičnom Vianočnom trhu si budeme môcť vychutnať v našom meste už tento týždeň. Čo nás počas obľúbeného podujatia čaká?

Ilustračný obrázok k článku Vianočný trh v Spišskej už klope na dvere: Pozrite si, čo jeho návštevníkom ponúkne
Zdroj: Dnes24.sk

Už od tohto piatku obyvatelia a návštevníci Spišskej Novej Vsi môžu zažiť 27. ročník Vianočného trhu. Ten sa bude konať, tak ako každý rok, na celej Letnej ulici od Reduty až po veľkú križovatku a potrvá do 10. decembra.

Ako nám priblížila Brigita Sopková z Mestského úradu V Spišskej Novej Vsi, Vianočného trhu sa zúčastní približne 130 účastníkov, ktorí budú zabezpečovať predaj vianočného tovaru, širokého sortimentu spotrebného tovaru a potravinárskeho tovaru.

„Nebudú chýbať stánky s občerstvením a stravovaním či doplnkovými službami, akými sú predaj hod-dogu, langošov, palaciniek, trdelníkov, rôznych druhov punču, medoviny, kávy, sušených plodov, cukroviniek, korenia a mäsových výrobkov,“ povedala Sopková s tým , že čaro blížiacich sa vianočných sviatkov pripomenú počas trhu aj folklórne skupiny spevom vianočných piesní a kolied.

Ako doplnila, pred Levočskou bránou budú umiestnené mestské stánky, v ktorých podľa záujmu budú vybrané druhy služieb a predaj tovaru poskytované v popoludňajších hodinách až do Vianoc.

„S obmedzením dopravy počas Vianočného trhu sa nepočíta, s výnimkou obmedzenia rýchlosti na Letnej ulici, uzávierkou parkovísk na Letnej ulici a časti parkoviska na Štefánikovom námestí,“ uzavrela Sopková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM