JAB Rôzne

Vianočné trhy vypuknú v Spišskej už o 2 dni: Na čo sa môžeme tešiť?

K predsviatočnej atmosfére okrem peknej výzdoby zaručene patria aj vianočné trhy. Tie v našom meste odštartujú už 9. decembra. Čo ponúknu?

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy vypuknú v Spišskej už o 2 dni: Na čo sa môžeme tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

26. ročník Vianočných trhov v Spišskej Novej Vsi odštartuje už v piatok 9. decembra od 10.00 hodiny. Tak ako každý rok sa trhy budú konať na celej Letnej ulici od Reduty až po veľkú križovatku.

Podľa slov Brigity Sopkovej z Mestského úradu V Spišskej Novej Vsi sa môžeme tešiť na približne 130 stánkov z rôznym, nielen vianočným sortimentom. „Nebudú chýbať ani stánky s občerstvením. A jeden zo stánkov bude patriť na vianočných trhoch aj hotelovej akadémií, ktorá si pre návštevníkov trhov pripravila zaujímavé aktivity,“ priblížila Sopková.

Ako doplnila, na trhoch sa môžeme tešiť aj na vianočný punč, medovinu, pečené klobásky, trdelníky, langoše či gofri. Atmosféru Vianoc budú dotvárať aj koledníci, ktorí svojimi koledami spestria piatkový večer či sobotňajší deň. Predvianočnú atmosféru na trhoch si môžeme užiť od piatku až do nedele obeda.

Vzhľadom na to, že trhy budú prebiehať na pešej zóne, výraznejšie dopravné obmedzenia vodičov Spišskej podľa slov kompetentných nečakajú. „Na Letnej ulici bude ale obmedzená dopravná rýchlosť na 30 kilometrov za hodinu,“ uzavrela Sopková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM