JAB Rôzne

Veľkonočné prekvapenie u susedov: Námestie Krompách zdobí takmer 3 metrový zajac, FOTO

Mesto Krompachy pripravilo pre svojich obyvateľov veľkonočné prekvapenie. V centre mesta nainštalovalo veľkonočného zajaca, ktorý je ozdobou Námestia Slobody.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné prekvapenie u susedov: Námestie Krompách zdobí takmer 3 metrový zajac, FOTO
5
Galéria
Zdroj: mesto Krompachy

Atmosféru blížiacich sa sviatkov dotvárajú aj ozdoby spojené s Veľkou nocou. Tento rok sa po prvýkrát aj v susedných Krompachoch môžu popýšiť parádnym veľkonočným zajacom, ktorý je ozdobou Námestia Slobody.

Ako pre náš portál priblížila prednostka Mestského úradu v Krompachoch Anna Nemčíková, veľkonočný zajac má v ich meste premiéru a s týmto nápadom prišla primátorka Krompách, ktorá pripravila pre obyvateľov mesta veľkonočné prekvapenie.

„Veľkonočný zajko je 2,8 metra vysoký a urobí radosť nielen deťom, ale aj všetkým obyvateľom či návštevníkom mesta. Obklopujú ho tri veľkonočné vajíčka a okoloidúci sa z neho budú môcť tešiť aj v noci, kedy sa na ňom rozžiaria svetielka,“ priblížila prednostka MsÚ s tým, že zajko bude stáť na svojom mieste aj približne dva týždne po Veľkej noci.

Okrem zajaca veľkonočnú atmosféru v Krompachoch dotvára aj veľké veľkonočné vajce, ktoré je už po dva roky umiestnené v parku.

Veľkonočného zajaca, ktorý zdobí krompašské námestie, si môžete pozrieť aj v našej galérií.

OBRAZOM: Takýto veľkonočný zajac zdobí námestie v Krompachoch
5
Galéria
Zdroj: mesto Krompachy
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM