Správy

Veľká obnova komunikácií v Spišskej za stovky tisíc eur: Kompetentní žiadajú ľudí o trpezlivosť!

Mesto sa pustilo do obnovy ciest a chodníkov. Rekonštrukcia je rozdelená do troch etáp. Kompetentní žiadajú občanov o trpezlivosť.

Ilustračný obrázok k článku Veľká obnova komunikácií v Spišskej za stovky tisíc eur: Kompetentní žiadajú ľudí o trpezlivosť!
Zdroj: Dnes24.sk

Práce na rekonštrukcii mestských komunikácií budú pokračovať ešte aj v septembri. V júli a auguste si prešli obnovou ulice v centre mesta i na sídliskách.

„Mesto začalo s plánovanou rekonštrukciou miestnych komunikácií na Fabiniho, Levočskej a Radlinského ulici, na sídlisku Mier sú to ulice Trieda 1. mája a ulica Z. Nejedlého,“ uviedol vedúci oddelenia výstavby a dopravy Peter Susa.

Rekonštrukcia je podľa jeho slov rozdelená do troch etáp. „V prvej etape boli vyfrézované pôvodné asfaltové krycie vrstvy. V druhej etape zhotoviteľ zrealizuje výškovú úpravu poklopov a doplnenie odvodňovacích žľabov. V septembri by mala byť zrealizovaná ložná a krycia asfaltová vrstva jednotlivých komunikácií,“ doplnil Susa.

Mesto celkovo investovalo do obnovy komunikácií 330 tisíc eur. „Prosíme občanov o strpenie obmedzení spôsobených touto investíciou. Veríme, že konečný efekt prevýši tieto negatíva a prispeje k skvalitneniu dopravnej infraštruktúry mesta,“ dodal vedúci oddelenia výstavby a dopravy.

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: mesto SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM