JAB Rôzne Rôzne

Veľká noc sa blíži, v Spišskej však môžete nasať sviatočnú atmosféru vopred: Aha, čo sa chystá v Redute

Tento rok príde Veľká noc o čosi skôr. V Spišskej môžete už onedlho zažiť peknú akciu, práve s touto tématikou. Na čo všetko sa môžete tešiť v koncertnej sále Reduty?

Ilustračný obrázok k článku Veľká noc sa blíži, v Spišskej však môžete nasať sviatočnú atmosféru vopred: Aha, čo sa chystá v Redute
Zdroj: TASR

Únia žien Slovenska,okresná organizácia, Dom Matice slovenskej, Spišské osvetové stredisko,kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, Mestské kultúrne centrum, Základná umelecká škola a Hotelová akadémia Spišská Nová Ves spojili svoje sily a pripravili pre všetkých Novovešťanov tradičné predveľkonočné stretnutie rodín.

Akcia s názvom Veľka noc prichodzi sa bude konať už 7.marca 2016 o 17.30 v kon­certnej sieni Reduty.

Na jednom mieste môžete načerpať inšpiráciu na blížiace sa veľkonočné sviatky, ochutnať jedlá aj sa zabaviť. Na návštevníkov čaká bohatý kultúrny program. Piesne, tance a obrady spojené s Veľkou nocou a príchodom jari predvedú deti MŠ Jilemnického, žiaci ZŠ Ing. O. Kožucha a Základnej umeleckej školy Spišská Nová Ves.

Vystúpi aj folklórna skupina Smižančanka a Peter Mních z Chrasti nad Hornádom. Veľkonočné prestieranie pripravia študenti Hotelovej akadémie v Spišskej Novej Vsi. Účastníci tejto tradičnej akcie si môžu v pondelok podvečer pozrieť aj výstavy a kúpiť rôzne veľkonočné dekoratívne predmety i darčeky.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM