JAB Rôzne

V súťaži o NAJ mesto sa Spišskej darí náramne: Sme v TOP 3 a ešte nie je koniec!

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska sa už pomaly blíži ku koncu. A pohľad na aktuálnu tabuľku zaiste poteší každého Novovešťana!

Ilustračný obrázok k článku V súťaži o NAJ mesto sa Spišskej  darí náramne: Sme v TOP 3 a ešte nie je koniec!
Zdroj: Slavomír Krestian

Súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, odštartovala 1. apríla a potrvá do 31. októbra. Keďže minulý rok sme sa mohli popýšiť spomedzi veľkej konkurencie víťazstvom, pozreli sme sa na to, ako sa nám momentálne darí.

V priebežnom rebríčku zhruba mesiac a pol pred koncom súťaže sa zo 140 miest zatiaľ najviac darí Bardejovu, ktorý sa nachádza na prvom mieste.

A čo naše mesto? Je to naozaj pekný pohľad! Spišská Nová Ves sa aktuálne nachádza na 2. priečke.

Priebežnú top trojku spomínaného rebríčka momentálne uzatvára mesto Púchov.

Poradie sa ešte môže neustále meniť a prispieť k tomu môžete aj vy. Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto je možné prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Víťazom sa stane mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 6. novembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM