JAB Hokej

V Spišskej chcú ľudí vrátiť späť na štadión: S našimi hráčmi si to rozdajú slávni odchovanci klubu

Už túto sobotu sa môžu Novovešťania tešiť na netradičný zápas. Na spišskonovoveskom ľade si zahrajú proti našim chlapcom aj slávni odchovanci klubu. A to nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej chcú ľudí vrátiť späť na štadión: S našimi hráčmi si to rozdajú slávni odchovanci klubu
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk

Celá akcia s názvom oživenie hokeja na Spiši má podľa organizátora a riaditeľa hokejového klubu Miroslava Gavaliera jednoduchú myšlienku. Vrátiť diváka späť na štadión. „Bez diváka sa hrá ťažko. Chceme ukázať Novovešťanom, že stojí zato chodiť na zápasy,“ vyjadril sa Gavalier.

V sobotu budeme svedkami exhibičného zápasu medzi HK Spišská Nová Ves a HK Hviezdy. Hokej si prídu zahrať a akciu podporiť odchovanci klubu, ktorí pôsobia v KHL , alebo extraligách po svete. Fanúšikom novoveského hokeja netreba zvlášť predstavovať ani mená ako Peťo Filip, Ľudo Ondov či Peťo Krajňák.

„Sersen, Libor Hudáček, Lažo, Nagy, Bakoš, Ordzovenský, Sčurko, Lipovský, Rapač, Brejčák, Vantroba, Leskovjanský, Cuník sú hokejisti, ktorí si v sobotu zahrajú,“ vymenoval riaditeľ HK Spišská Nová Ves. Ako nám ďalej prezradil čaká nás aj prekvapenie. ,,Keďže je to prekvapenie nemôžem vám povedať čo to bude, lebo to už nebude prekvapenie.“

Okrem zápasu nás čakajú na zimáku aj sprievodné podujatia. Počas prestávok sa môžeme tešiť na šortrekárov, ktorí nám predvedú čo dokážu. Predstavia sa nám aj tí najmenší a najmladší hokejisti Spišskej. Nebude chýbať ani tombola a samozrejme po zápase autogramiáda.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM