JAB Samospráva

V Spišskej bude opäť primátorom Ján Volný: Prvé reakcie po volebnom úspechu!

Volebné miestnosti sa zatvorili včera večer a v noci sme vám priniesli neoficiálne výsledky boja o primátorské kreslo v Spišskej Novej Vsi. Podľa nich si Novovešťania opäť zvolili za primátora, Jána Volného. My sme zisťovali ako sa cíti, ako víťaz.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej bude opäť primátorom Ján Volný: Prvé reakcie po volebnom úspechu!
Zdroj: Dnes24.sk

Ján Volný (61) kandidoval za stranu Smer-SD. Podľa neoficiálnych výsledkov boj o primátorské kreslo vyhral už tretíkrát. Volebná účasť v našom meste dosiahla iba 38,32 percent. Staronový primátor porazil svojho súpera nezávislého kandidáta Pavla Bečarika o 2719 hlasov.

Zaujímala nás jeho reakcia na výsledky volieb. „Je to príjemné vyhrať a vedieť, že máte podporu väčšiny Novovešťanov. Teší ma aj, že som vyhral vo všetkých volebných okrskoch. Život však ide ďalej a my môžeme pokračovať v plánovaných projektoch. Najbližšie nás čaká návšteva čínskeho veľvyslanca,“ vyjadril sa primátor.

A ako trávil primátor volebný deň? „Deň som mal trošku voľnejší. Doobeda som bol voliť a boli sme s manželkou pozrieť svokrovcov. Celý deň som strávil s rodinou boli sme na obed a aj na nákup. Priznám sa nechodím často do obchodu dnes to bolo asi tretí krát tohto roku,“ priznal sa Volný.

Ako prezradil pre náš portál celý deň bol v napätí, ako to celé dopadne, ale jedno vedel isto. „Oslavovať som sa chystal tak či tak. Dnes má totiž moja manželka narodeniny . Keďže ma veľmi podporuje moje víťazstvo je zároveň darčekom k jej sviatku.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM