Miroslav Pomajdík Správy

V Slovenskom raji sa už zasnežuje: Vieme, kedy sa otvoria brány lyžiarskeho strediska Dedinky-Mlynky!

V lyžiarskom stredisku Dedinky-Mlynky v Slovenskom raji sa začalo so zasnežovaním už o 18. novembra. Konkrétne sa zasnežuje v strediskách Mlynky- Gugel a Biele Vody. Zaujímalo nás, kedy plánujú spustiť novú lyžiarsku sezónu.

Ilustračný obrázok k článku V Slovenskom raji sa už zasnežuje: Vieme, kedy sa otvoria brány lyžiarskeho strediska Dedinky-Mlynky!
Zdroj: TASR

V tomto roku je pripravených pre návštevníkov strediska aj viacero atrakcií. Spomeňme snežný a ľadový hrad. „Určite budú hradné slávnosti, plánujeme kurzy ľadolezenia s inštruktorom za určitý poplatok,“ informovala Lucia Knižková z lyžiarskeho strediska Dedinky-Mlynky v Slovenskom raji.

Cenník skipasov sa nemení. Ceny budú rovnaké, ako minulú sezónu a celodenné lístky tak kúpite od 14 eur. „Vďaka priaznivému počasiu otvoríme už 6. decembra v piatok. Otvárať sa bude len malý vlek na Bielych Vodách, kde začneme v piatok večerným lyžovaním. Táto lyžovačka bude zadarmo a cez víkend budeme ťahať za 50% zľavy z cien," doplnila Lucia Knižková.

Lyžiarsky komplex ponúka množstvo príležitostí na zimné športy, 9 zjazdových tratí, 7 vlekov, 1 lanovka, či 35 km bežkárskych tratí. Návštevníci majú k dispozícií množstvo služieb, od požičiavanie lyžiarskej výstroje, až po služby stravovania a ubytovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM