Miroslav Pomajdík Správy

V nemocnici v Spišskej dôjde k zmenám: Na šéfovské kreslo zasadne nový riaditeľ!

V nemocnici v Spišskej Novej Vsi budú mať od 1. mája nového riaditeľa, ktorým sa stane Anton Hanušín. Doteraz zastupujúca riaditeľka Renáta Šuláková bude naďalej pôsobiť na pozícii námestníčky pre liečebno-preventívnu starostlivosť a súčasne aj primárky detského oddelenia.

Ilustračný obrázok k článku V nemocnici v Spišskej dôjde k zmenám: Na šéfovské kreslo zasadne nový riaditeľ!
Zdroj: TASR

„Viesť nemocnicu v Spišskej Novej Vsi považujem za veľmi veľkú profesionálnu výzvu. Verím, že spoločne s celým tímom zamestnancov sa nám podarí zvyšovať kvalitu zdravotnej starostlivosti pre celý spišský región,“ povedal Anton Hanušín.

Ako nás informoval hovorca siete regionálnych nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ, nový riaditeľ Anton Hanušín ako lekár pôsobil v odbore anestéziológia a intenzívna medicína v Nemocnici Poprad.

„Popri tom sa venoval leteckej záchrannej službe a je dobrovoľným lekárom horskej služby. Získal špecializáciu v odbore anestéziológia a intenzívna medicína II stupňa. Má skúsenosti s prácou lekára vo Veľkej Británii a v Slovinsku. Posledných desať rokov zameral na zdravotnícky manažment a od roku 2009 pracoval ako námestník pre zdravotnú starostlivosť VNsP Levoča,“ uzavrel hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM