Rôzne

V jej priestoroch vládne čulý pracovný ruch: V nemocnici realizujú ďalšie zmeny!

V spišskonovoveskej nemocnici realizujú ďalšie zmeny. Jedna z nich bude viditeľná hneď pri príchode do špitálu. Vieme, na čom sa pracuje.

Ilustračný obrázok k článku V jej priestoroch vládne čulý pracovný ruch: V nemocnici realizujú ďalšie zmeny!
Zdroj: Dnes24.sk

Už niekoľko dní pri vstupe do nemocnice môžete vidieť veľké zmeny. Pred nemocnicou je položená nová dlažba a vznikla aj nová parková zóna, ktorej dominantou sú tri javory. Stavebné práce však v nemocnici týmto ešte neskončili.

Nový vestibul

Hneď pri vstupe do nemocnice si môžete v týchto dňoch všimnúť čulý pracovný ruch. Ako nám prezradila riaditeľka Renáta Šuláková, vedenie sa rozhodlo prerobiť starý vestibul.

„Odstránením pôvodného tmavého dreveného obkladu a výmenou osvetlenia chceme docieliť krajší presvetlený priestor, ktorý by mal v návštevníkoch vzbudzovať oveľa lepší prvý dojem ako dnes,“ vysvetlila riaditeľka s tým, že celková investícia do vestibulu bude 50 tisíc eur a dokončený bude do konca roka.

Plány na budúci rok

Okrem vestibulu podľa slov Šulákovej prebiehajú rekonštrukčné práce aj na internom a neurologickom oddelení. „Na internom oddelení sa budujú nové sociálne zariadenia, na neurológii pribudnú do konca roka štyri nové izby so samostatným WC a sprchou,“ priblížila.

Keďže sa pomaly blíži koniec roka, zaujímali nás aj plány nemocnice na ten budúci. „V novom roku sa veľké rekonštrukcie nepripravujú. Plánujeme vybudovať novú zasadačku či zrekonštruovať oddelenia, kde to bude potrebné. No chceme sa pustiť do veľkého projektu s pôrodnicou. Ten sa však netýka rekonštrukcie, ale zmeny procesov,“ doplnila riaditeľka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zábery z nemocnice v Spišskej: Realizujú sa ďalšie vylepšenia! FOTO
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM