Marcel Mojžiš Krimi

V akcii policajti, hasiči aj pracovníci úradu verejného zdravotníctva: Čo sa to dialo v Hrabušiciach?!

V Hrabušiciach pred hlavným vchodom budovy a v budove zdravotného strediska bolo rušno. Zasahovali tam muži zákona, spišskonovoveskí hasiči a dokonca aj pracovníci Regionálneho úradu verejného zdravotníctva.

Ilustračný obrázok k článku V akcii policajti, hasiči aj pracovníci úradu verejného zdravotníctva: Čo sa to dialo v Hrabušiciach?!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

„Spišskonovoveskí policajti pátrajú po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý na Tomášovskej ulici v Hrabušiciach pred hlavným vchodom budovy a v budove zdravotného strediska, rozsypal neidentifikovaný prášok žltej farby,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Na mieste zasahovali aj hasiči zo Spišskej Novej Vsi a pracovníci Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Spišskej Novej Vsi. „V dôsledku prijatých osobitných opatrení, bolo takto spôsobené nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašnej správy,“ informoval Szabó.

Ten zároveň dodal, že prášok bol zaistený a zaslaný na expertízne skúmania. Krajský policajný hovorca ďalej uviedol, že polícia v blízkosti miesta našla vystriekaný práškový hasiaci prístroj a nevylučuje, že súvisí so zaisteným práškom a predmetným skutkom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM