JAB Kultúra

Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Spišskej a okolí

Začína víkend a zrelaxovať je na mieste. Vybrali sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých podujatí, ktoré v Spišskej a okolí môžete zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľno čo najviac: Výber víkendových podujatí v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

JAZDA OHŇA

11. marca 2017 o 15.30 hod, Levočská dolina

Vyvrcholením tohtoročnej sezóny bude v Levočskej doline už tradičná Jazda Ohňa. Okrem nej si však v sobotu popoludní prídu na svoje všetky vekové kategórie. Pre najmenším sú pripravené rôzne súťaže, nebude chýbať ani svetelná šou či diskotéka.

IMPRODIV VIII

11. marca 2017 o 18.00 hod, čajovňa Alchýmka

V sobotu večer si prídu na svoje milovníci improvizácie. V čajovni Alchýmka na vás čaká podujatie s názvom Improdiv. Ide o divadelnú improvizáciu na témy zadané divákmi. Tri tímy vás zabavia jedinečnými hereckými výkonmi na témy, ktoré sa zdanlivo stvárniť nedajú.

ŽENSKÝ ZÁKON (PO ŠPISKI)

11. marca 2017 o 19.00, Spišské divadlo

Známu klasiku, ktorá nestráca na svojom čare si môžete pozrieť v sobotu večer aj v Spišskom divadle. Komédiu Spišský zákon si môžete pozrieť už po niekoľkýkrát v spišskom nárečí.

SVADOBNÁ SHOW

12. marca.2017 od 10.00, koncertná sála Reduty

Svadobná výstava s 23 vystavovateľmi je pripravená počas celej nedele v priestoroch Reduty. Na návštevníkov podujatia čaká aj bohatý sprievodný program. Vyvrcholením celodňovej výstavy bude súťaž bývalých neviest o titul Nevesta roka.

BALERÍNA

12. marca 2017 o 15.00, kino Mier

Rodinnú animovanú rozprávku si môžete pozrieť v nedeľu popoludní v kine Mier. Na filmovom plátne tak môžete sledovať príbeh malého chudobného dievčatka, ktoré sa chce za každú cenu stať baletkou.

O KUKULÍKOVI

12. marca 2017 o 16.00, podkrovie Matice Slovenskej

V nedeľu popoludní sa môžu tešiť tí najmenší na rozprávku v podaní divadla spod Spišského hradu. Vydajte sa s Kukulíkom na konci jarných prázdnin na dobrodružnú cestu do Dúhových hôr.

TRI PRASIATKA A VLK

12. marca 2017 o 16.00, Spišské divadlo

Aj herci Spišského divadla si pre najmenších divákov pripravili na nedeľné popoludnie rozprávku o troch prasiatkach. Klasická ľudová rozprávka trochu inak, je plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM