JAB Kultúra

Užite si voľné dni v Spišskej naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Spišskej Novej Vsi môžeme zažiť takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni v Spišskej naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií
Zdroj: Dnes24.sk

BESEDA V DIETKE

15.apríl.2016 o 16­.30, materské centrum Dietka

Pre všetky mamičky a ich ratolesti pripravilo materské centrum Dietka v Spišskej Novej Vsi besedu so spisovateľkou Jankou Barilovou na tému vzťah dieťaťa a kniha.

KNIHA DŽUNGLÍ

15. a 17.apríla 2016 o 17.00, kino Mier

Najnovšie filmové spracovanie legendárnej Knihy džunglí o chlapcovi Mauglí, ktorý vyrastá v džungli v spoločnosti svorky vlkov, medveďa a čierneho pantera si môžete vychutnať v piatok a v nedeľu popoludní.

DIEŤA

15. a 16. apríla.2016 o 19­.00, Spišské divadlo

Dojímavý, dramaticky atraktívny príbeh mladučkej slúžky, ktorá je postavená pred osudový problém, v ktorom musí riešiť následky svojej nešťastnej lásky. Premiéru si môžete pozrieť už v piatok v Spišskom divadle.

MEGA VANKÚŠOVÁ VOJNA

15. apríla 2016,KTK exclusive club

Piatkový večer budete môcť odpáliť na párty v novoveskom klube. Čaká na vás najväčšia vankúšová vojna. O zábavu sa postará DJ Buggy.

MAJSTROVSTVÁ MESTA V PLÁVANÍ

16.apríla.2016 o 9­.00,krytá plaváreň

Správa telovýchovných zariadení a plavecký seniorský klub organizujú už po 12. krát majstrovstvá mesta v plávaní seniorov. Prihlásiť sa môže ktokoľvek nad 30 rokov, kto si chce preveriť svoje plavecké schopnosti.

FK SNV – MICHALOVCE

16. apríla.2016 o 15­.00, futbalový štadión

V sobotu popoludní nastúpia na futbalový štadión naše futbalistky, aby si v druhej lige žien zmerali sily so súperkami z Michaloviec.

IMPRODIV VI

16. apríla.2016 o 17­.00, čajovňa Alchýmka

Zaujímavá akcia pre všetkých milovníkov improvizácie. Na divadelné improvizácie na témy zadané divákmi sa môžete prísť pozrieť do Alchýmky.

BALTAZÁR BANÁN

17. apríla. 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Aj tí najmenší sa môžu zabaviť v nedeľu popoludní. Rozprávkovú komédiu s pesničkami o zelenáčovi Banánovi, ktorý sa s pomocou kamarátov pasuje so svetom uvedie Spišské divadlo.

PORUČÍK Z INISHMORE

17. apríla 2016 o 19.00, Divadlo Kontra

Vražedne smiešna komédia je takou silou, že budete plakať od smiechu. Na záver víkendu si môžete pozrieť v Kontre divadelnú hru, ktorá bola vyhlásená za najlepšiu komédiu roka. Predstavenie je prístupné od 18 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM