JAB Kultúra

Užite si predĺžený víkend v Spišskej naplno: Desiatka akcií v šikovnom prehľade

Ani na prelome mesiacov sa v našom meste nebudeme nudiť. Stačí si vybrať z bohatej ponuky akcií. Inšpirujte sa tipmi z našej redakcie!

Ilustračný obrázok k článku Užite si predĺžený víkend v Spišskej naplno: Desiatka akcií v šikovnom prehľade
Zdroj: Dnes24.sk

SPIŠSKÁ BURZA STAROŽITNOSTÍ A KURIOZÍT

29. apríla 2017 od 8:00, staré trhovisku

Cez predĺžený víkend sa môžete opäť tešiť na pravidelnú akciu na starom trhovisku na sídlisku Východ. Na burze starožitností a kuriozít nájdete rôzne zberateľské predmety aj predmety z čias minulých, ktoré si môžete kúpiť, alebo vymeniť až do tretej popoludnia.

BABY ŠÉF (3D)

29. apríla 2017 o 15:00, kino Mier

Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen, posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Animovanú rodinnú komédiu si môžete vychutnať v sobotu v kine Mier.

CHARLEYHO TETA

29. apríla 2017 o 19:00, Spišské divadlo

Najslávnejšiu a najhranejšiu anglick[ komédiu si môžete vychutnať v sobotu podvečer. Jack a Charley kvôli láske ku Kitty a Amy sú ochotní urobiť čokoľvek. Keď bohatá Charleyho teta odloží návštevu u svojho synovca, tak im napadne, nájsť za ňu náhradu. Komické situácie plné humoru, pesničky, príbeh plný nečakaných zvratov. To všetko čaká na divákov od začiatku až do konca.

SMOLA A HRUŠKY

29. apríla. 2017 o 21.00, KD Smižany

Novoveská Smola a Hrušky oslavuje 20. výročie a pri tejto príležitosti absolvovala doteraz svoje najväčšie slovenské turné pod názvom 20 ROKOV TOUR, na ktorom predstavila nový album a novú show! Posledný koncert si môžu fanúšikovia užiť na domácej pôde, kde prebehne aj spišský krst albumu. Krstnými rodičmi sa stane detská spevácka skupina – Šafolka.

TRI ZLATÉ VLASY DEDA VŠEVEDA

30. apríla 2017 o 16:00, Spišské divadlo

Herci Spišského divadla si pre najmenších pripravili rozprávku o chudobnom Plavčíkovi, ktorý sa vyberie na dlhú dobrodružnú cestu za tajomným dedom Vševedom, aby od neho získal tri zlaté vlasy a mohol sa tak oženiť s princeznou. Tri zlaté vlasy deda Vševeda si môžete pozrieť v nedeľu popoludní.

MAJÁLES RETRO PÁRTY

30. apríla 2017 o 19.00, hotel Metropol

Ak ste milovníkmi 60. a 70. rokov minulého storočia, je tu niečo pre vás. Zaspomínať si na časy dávno minulé, zatancovať si na staré retro hity a vychutnať si tradičné „oldschool“ dobroty – ako napríklad ruské vajce či šunkové rolky – si môžete v posledný aprílový deň. O zábavu sa postarajú herec Spišského divadla Miki Macala, Q plus, Ščamba, DJ Jaro Lipták, Denzz Industry a ďalšie tanečné a spevácke vystúpenia na dvoch stageoch súčasne.

ZA ZDRAVÝ A KRÁSNY ÚSMEV

1. mája 2017 od 10.00, zoologická záhrada

Celoslovenská preventívna akcia zameraná na ústnu hygienu a nácvik techniky čistenia zubov, ktorú vykonávajú školení študenti odboru Zubného lekárstva sa koná pravidelne aj v novoveskej zoologickej záhrade. Okrem zvieratiek a noviniek v našej zoo sa tak počas dňa môžete aj všeličo naučiť.

PRVOMÁJOVÉ POPOLUDNIE

1. mája. 2017 od 14:00, Madaras park

V sviatočné popoludnie, v prvý deň v mesiaci, si prídu na svoje najmenší aj milovníci folklóru. V Madaras parku si môžete vychutnať rozprávku v podaní Divadla Cililing z Prešova Zlato a o tretej vystúpi folklórny súbor Čačina, ktorý predvedie tance a piesne z regiónov Spiša, Šariša a Zemplína.

HERNÝ PONDELOK

1. mája 2017 o 16.00, čajovňa Alchýmka

Zabaviť sa v pondelok môžete aj v čajovni Alchýmka. Od štvrtej popoludní sa môžete prísť naučiť a zahrať si vlastné alebo :čajovňové“ hry. Pravidlá ktorejkoľvek hry vysvetlí lektor Ján Pramuk, ktorý vás tiež naučí jednu z hier. V máji sa môžete tešiť na hru roka 2014 – Istanbul, o stratégii a obchodovaní na tureckom trhu.

KANDRÁČOVCI

1. mája 2017 o 16.30 a 19.00, Dom kultúry Mier

Východoslovenská hudobná skupina Kandráčovci opäť poteší svojimi koncertmi aj obyvateľov Spišskej Novej Vsi a okolia. V dome kultúry na sídlisku Mier odohrá kapela dva koncerty. Spolu s ich hosťom, Monikou Kandráčovou, sa zaručene postarajú o poriadnu zábavu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM