JAB Rôzne

Už sú známe: Zoznámte sa s finalistkami, ktoré zabojujú o titul Nevesta roka, FOTO

Súťaž, aká v Spišskej Novej Vsi ešte nebola, odštartuje už o pár dní. Predstavujeme vám šesť finalistiek, ktoré zabojujú o titul Nevesta roka.

Ilustračný obrázok k článku Už sú známe: Zoznámte sa s finalistkami, ktoré zabojujú o titul Nevesta roka, FOTO
6
Galéria
Zdroj: súkr.archív nevesty

Len nedávno sme vás na našom portáli informovali o zaujímavej akcii, ktorá sa pripravuje v našom meste. Svadobná šou vypukne už 12. marca v koncertnej sále Reduty a jej súčasťou a akýmsi vyvrcholením bude podľa slov organizátorov súťaž, aká v našom meste ešte nebola. Odborná porota totižto vyberie najkrajšiu bývalú nevestu, ktorá získa okrem titulu Miss nevesta aj veľa hodnotných cien.

Ako nám prezradila spoluorganizátorka súťaže Miroslava Kulová, do spomínaného zápolenia sa prihlásilo 22 žien zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Za bývalé nevesty tak mohla na sociálnej sieti hlasovať široká verejnosť. Po niekoľkých týždňoch sú známe už aj finalistky. „Výber všetkých šiestich finalistiek sme nechali nakoniec na verejnosť, odborná porota vyberie už len víťazky,“ ozrejmila spoluorganizátorka s tým, že prvá finalistka získala presne tisíc hlasov.

Na bývalé nevesty počas finálového večera čaká rozhovor s moderátorkou akcie ako aj prehliadka v svadobných šatách, ktoré by mali byť identické s tými, čo mali na sebe počas svojho veľkého dňa. V našej galérii nájdete všetky finalistky, ktoré v Spišskej Novej Vsi zabojujú o titul Nevesta roka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Pozrite si ich na FOTKÁCH: Spoznali sme finalistky súťaže o Nevestu roka
6
Galéria
Zdroj: súkr.archív nevesty
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM