JAB Rôzne

Už púta naše pohľady: Vianočná výzdoba v Spišskej zachytená objektívom

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere a v Spišskej naše pohľady už púta rozsvietená vianočná výzdoba. Takto to vyzerá v centre mesta a jeho okolí.

Ilustračný obrázok k článku Už púta naše pohľady: Vianočná výzdoba v Spišskej zachytená objektívom
20
Galéria

Duch Vianoc vládne už aj v Spišskej Novej Vsi. V centre nášho mesta aj v jeho širšom okolí sa môžeme už kochať rozsvietenou vianočnou výzdobou. Aj keď vianočný stromček, ktorý stál pri hlavnej križovatke, tam už nenájdete, v meste vládne predsviatočná atmosféra.

Pred Levočskou bránou sa môžete pokochať veľkým dreveným Betlehemom a adventným vencom, ktorý je namontovaný na fontáne. Nechýba ani vianočný stromček na kruhovom objazde pred cintorínom a tradičné ozdoby, ktoré zdobia jednotlivé budovy či časti mesta.

Samospráva v Spišskej Novej Vsi začala s inštalovaním výzdoby začiatkom decembra a k vytváraniu vianočnej nálady prispieva podľa slov kompetentných viac ako 250 svetelných prvkov. Celkovú vianočnú atmosféru umocňuje aj biela prikrývka, o ktorú sa Perinbaba postarala ešte minulý týždeň.

Ak si chcete dopriať kus z atmosféry blížiacich sa najkrajších sviatkov roka, nezabudnite si pozrieť našu fotogalériu z vianočnej výzdoby v Spišskej Novej Vsi.

Vianočná atmosféra sa v Spišskej stupňuje: Večerné snímky z rozsvietenej výzdoby
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM