JAB Kultúra

Úspešné zoskupenie chlapcov z Jamníka vyráža na turné: V kapele ale nastali zmeny!

Skupinu Sám Sebou netreba v Spišskej a okolí zvlášť predstavovať. Úspešné štvorčlenné zoskupenie chalanov vyráža opäť na turné. Vieme, kde odpália svoje turné aj to, čo majú nové.

Ilustračný obrázok k článku Úspešné zoskupenie chlapcov z Jamníka vyráža na turné: V kapele ale nastali zmeny!
Zdroj: Dnes24.sk

Pre tých, ktorý by Sám Sebou nepoznali len ozrejmíme, že kapela pochádza z Jamníka. Funguje od roku 2010. Stihla vydať dva úspešné albumy Zrkadlo a Vlastnou cestou. Kapela má na konte 4 videoklipy. S videoklipom Smutná tvár sa umiestnila na 2. mieste v ankete Slávik v kategórii videoklip roka. Všetkým je snáď notoricky známa pesnička „Dievča cez internet“.

Nový člen kapely

V skupine Sám Sebou nastali zmeny. „Odišiel od nás gitarista Boris Bendík,“ prezradil manažér a zároveň textár kapely František Pavol. Zároveň však doplnil, že namiesto Borisa majú nového člena. Zaujímal nás odchod gitaristu. „Boris odišiel od nás zo súkromných dôvodov. Rozišli sme sa v dobrom a ostali sme naďalej dobrí kamaráti,“ vysvetlil Pavol. Ako ďalej povedal nový člen kapely sa volá Peter Antál je gitarista má 22 rokov a býva v Levoči. Peter hral v kapele Knockout 94. „Keďže sa táto kapela rozpadla dali sme mu ponuku nech príde k nám. Peťo si uvedomil, že sme svetoví preto ponuku prijal a teraz je svetový aj on,“ zasmial sa manažér.

Turné po Slovensku

Skupina s novým gitaristom vyráža na turné po celom Slovensku. „Celé turné nesie názov MUSIC ZONE TOUR 2014. Predstavíme na ňom nový playlist, ponúkneme nový merch vo fun shope,“ ozrejmil Pavol. Ako doplnil kapela robí turné dva krát do roka na jar a na jeseň. Chlapci si zo sebou berú aj predkapelu Grow UP zo Žiliny. Na koncertoch odznejú pesničky, ako Podvedený, Najlepší kamarát, Ideálna žena, Spomienka, Smutná tvár a iné. „Pridávame aj song s názvom Bývalá, ktorý sme na koncertoch doteraz nehrávali. Začíname v Spišskej a na všetkých sa už veľmi tešíme,“ uzavrel manažér.

  • 7.11 SPIŠSKÁ NOVÁ VES
  • 14.11 LIPTOVSKÝ MIKILÁŠ
  • 28.11 BANSKÁ BYSTRICA
  • 29.11 NITRA
  • 5.12 KOŠICE
  • 13.12 BRATISLAVA
  • 20.12 ŽILINA

Jednu z pesničiek, ktorá odznie aj na koncertoch si môžete pozrieť v našej videogalérii.

Pesnička Podvedený od skupiny Sám Sebou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM