Iné športy

Úspešné novoveské volejbalistky: Cez víkend sa zúčastnili dvoch turnajov

Počas uplynulého víkendu čakali na staršie žiačky až dva turnaje. Svoje sily si preverili v Prešove aj v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Úspešné novoveské volejbalistky: Cez víkend sa zúčastnili dvoch turnajov
Zdroj: VK SNV

Po juniorkách si svoje volejbalové umenie šli na turnaje vyskúšať aj staršie žiačky „A“. Dva turnaje v novej sezóne dopadli pre naše volejbalistky výborne. Napriek novému zloženiu tímu na oboch turnajoch mali navrch a priniesli domov trofeje za 1. miesto. Naše hráčky koučovala nová trénerka.

V piatok ich sily preveril turnaj v Prešove, ktorého sa zúčastnili štyri družstvá z Prešova, Bardejova a Spišskej. „Náš prvý spoločný turnaj nás príliš herne nepreveril. Skúšali sme nový herný systém, kde sme včas odhalili rezervy. Zahrali si všetky baby. Teším sa z prvého miesta a verím, že naša spolupráca s dievčatami prinesie v nasledujúcej sezóne svoje ovocie, pretože na to majú všetky predpoklady," zhodnotila turnaj trénerka Natália Bodáková.

Na popradskom turnaji na naše volejbalistky čakala väčšia konkurencia. Zúčastnilo sa ho osem družstiev z Popradu, Stropkova, Košíc, Lendaku, Sninu a Liptovského Hrádku. V skupine sa stretli so Stropkovom, Košicami a domácim družstvom z Popradu. Všetky družstvá porazili 2:0 na sety. V semifinále sa Novovešťanky postavili proti Liptovskému Hrádku a vo finále sa stretli so Sninou.

„Chcem sa hráčkam v prvom rade veľmi pekne poďakovať za predvedený výkon, plnenie taktických aj technických pokynov a za ich krásny kolektívny výkon. Na veľmi dobre obsadenom turnaji baby predviedli naozaj bojovný výkon. Bojovali jedna za druhú, tešili sa z každého bodu a podporovali sa v každej situácií. Bola radosť sa na nich pozerať. Na palubovke doslova nechali srdce. Som na dievčatá veľmi pyšná a lepší štart do sezóny si ako ich čerstvá trénerka neviem predstaviť, " povedala po zápase Bodáková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM