JAB Rôzne

Uplynulý týždeň v Spišskej v kocke. 5 tém, ktoré čitateľov zaujali najviac

Posledných sedem dní opäť nebolo chudobných na zaujímavosti. Pozrite, na ktoré články klikali ľudia najčastejšie!

Ilustračný obrázok k článku Uplynulý týždeň v Spišskej v kocke. 5 tém, ktoré čitateľov zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Slávnostné otvorenie zoo

Zoologická záhrada v Spišskej Novej Vsi opäť otvorila svoje brány a sezónu odštartovala ozaj veľkolepo. Návštevníkov čakalo v deň slávnostného otvorenia aj niekoľko noviniek. Hlavnou a veľkou zmenou najmenšej slovenskej zoo bol aj novovybudovaný most ponad jazero.

Dni humoru

V našom meste bude opäť po roku poriadne veselo. Už o pár týždňov sa môžu obyvatelia Spišskej a okolia tešiť na tretí ročník festivalu plného zábavy – Dní Humoru. Počas dvoch dní si môžeme vyberať z naozaj bohatého programu.

Veľká slávnosť na Spišskom hrade

Dominanta Spiša otvorila svoje brány pre návštevníkov už koncom marca. No už o pár dní sa môžeme tešiť na slávnostné otvorenie letnej sezóny, ktoré sa koná každoročne v máji. Pre všetkých návštevníkov hradu je pripravený bohatý a atraktívny program.

Parádny úspech študentky

Je žiačkou Strednej odbornej školy v Spišskej Novej Vsi a to, že prípravu na svoje budúce povolanie myslí vážne, dokazuje svojou šikovnosťou. Budúca kozmetička zaujala svojou prácou aj mimo Slovenska a doniesla si najvyššie ocenenie. Viac nám prezradila v rozhovore.

Vzácnosti múzea

Vlastivedné múzeum v našom meste navštívil aspoň raz už snáď každý Novovešťan. Za jeho múrmi sa nachádzajú rôzne, vskutku pozoruhodné, exponáty. Zamerali sme sa na päticu z jeho vzácností.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM