JAB Šport

Ukážkový zápas: Novoveské volejbalistky nedali súperkám šancu ani na jeden set

Hladká záležitosť domácich hráčok. Aj takto sa dá nazvať volejbalový zápas starších žiačok so svojimi súperkami z Lendaku.

Ilustračný obrázok k článku Ukážkový zápas: Novoveské volejbalistky nedali súperkám šancu ani na jeden set
Zdroj: VK SNV

Novoveské volejbalistky pomaly končia svoju sezónu. Kadetky a juniorky už majú za sebou posledné ligové zápasy. Staršie žiačky sa v 21.kole stretli na domácej pôde so súperkami z Lendaku. Súperky však nemali v Spišskej Novej Vsi šancu ani na jeden set a zápas bol hladkou záležitosťou domácich hráčok. Víťazstvami sa stále držia na 4. priečke v ligovej tabuľke.

„Zápas sme hrali bez oboch nahrávačiek, čo sa odzrkadlilo v 2. sete prvého zápasu, kde sme ho vyhrali až na 24. Dievčatá musím pochváliť za kolektívny výkon. S nahrávkou si celkom dobre poradila Laura k nej sa dobrým výkonom pridali aj ďalšie dievčatá Veronika ako na bloku tak aj na diagonálnom poste, Ester na bloku i na smeči. Katka Kostelníková dobre podávala,“ zhodnotil po zápase tréner Radovan Žigraj.

Mladšie žiačky – 6 odohrali cez víkend svoje posledné ligové zápasy v tejto sezóne a skončili na peknom 2. mieste vo svojej skupine. Staršie vycestujú o dva týždne do Košíc.

VK SNV – VK ZŠ Lendak 3:0 (15,24,18) a 3:0 (19,17,16)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM