JAB Rôzne

Učiteľky so škôlkármi pozreli do Hornádu a čakalo ich nečakané: Vo vode bol krokodíl! FOTO

Učiteľkám materskej škôlky zo Spišskej Novej Vsi asi nebolo všetko jedno. Na prechádzke s deťmi zbadali plávať v Hornáde krokodíla. Pozrite si FOTO...

Ilustračný obrázok k článku Učiteľky so škôlkármi pozreli do Hornádu a čakalo ich nečakané: Vo vode bol krokodíl! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Obyčajná prechádzka predškolákov so svojimi učiteľkami z materskej školy J. Hanulu v Spišskej Novej Vsi sa stala pre nich neobyčajnou a zároveň doposiaľ nevyriešenou záhadou.

Ako nám prechádzku popri rieke opísali deti a ich dve učiteľky vo vode zbadali niečo, čo nevedeli z diaľky presne identifikovať a tak sa jedna z učiteliek rozhodla, túto vec preskúmať zblízka.

Ako povedala, keď prišla bližšie videla, že je to krokodíl, ktorý mal otvorenú papuľu a vôbec sa nehýbal. Pomocou palice ho pritiahla na breh, ale podľa slov učiteľky – chytiť sa ho neodvážili.

„Určite nebol nafukovací a ani z umelej hmoty. Bol dosť ťažký, keď som ho ťahala z vody,“ prezradila. Ako doplnila a zhodli sa v tom aj malí predškoláci vypadal, ako keby zamrzol. „ Bohužiaľ, my sme ho nemohli viac skúmať. Mali sme na starosti 24 detí,“ dodali učiteľky.

Zisťovali sme v zoo či im náhodou krokodíl nechýba a čo vravia na fotky. „My máme dva krokodíly a nechýba nám žiadny. Od nás by nemal ani ako ujsť,“ povedala nám riaditeľka zoo Jana Dzuriková. Krokodíla, na fotke zhodnotila takto. „Myslím si, že to dokonalá replika krokodíla, teraz sú už niektoré hračky na nerozoznanie od živých zvierat,“ skonštatovala s tým, že keby aj pripustila možnosť, že by to bol živý krokodíl tak v našich podmienkach, by určite neprežil .

Aj napriek tomu, že ani mestská polícia nedostala podľa slov náčelníka Michala Komaru žiadny podnet, do zoo volali Novovešťania s tým, že v Hornáde videli krokodíla. Po pár dňoch, však záhadne zmizol a nikto nevie kam. Či to bola vyhodená hračka, alebo niečo iné posúďte sami v našej fotogalérii.

Dokonalá replika, alebo zamrznutý krokodíl?
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM