JAB Rôzne

Učí 40 rokov, ale tak originálny dar ešte nedostala: Parádne prekvapenie od žiakov v Spišskej!

Vošla do triedy a čakalo ju nádherné prekvapenie. Učiteľka v Spišskej dostala od svojich žiakov originálny darček. Po tele jej okamžite nabehli zimomriavky.

Ilustračný obrázok k článku Učí 40 rokov, ale tak originálny dar ešte nedostala: Parádne prekvapenie od žiakov v Spišskej!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok sa zavreli brány všetkých škôl. Pre študentov tak začali dva mesiace oddychu. Niektorí však brány svojej školy prekročili posledný raz a čaká ich ďalšia etapa života. Deviataci na Základnej škole Hutníckej sa lúčili aj so slzami v očiach.

Učitelia si odnášali poväčšine plné náručia kvetov, no na niektorých čakali aj poriadne originálne darčeky. Prekvapenie zažila aj triedna učiteľka triedy 9.B na spomínanej spišskonoveskej škole, Agnesa Emberová. Žiaci ju pri príchode najprv privítali búrlivým potleskom. Potom ju už čakal pohľad na naozaj milý a nevšedný darček. Mal podobu originálnej kytice z ovocia, na ktorej nechýbal nápis pre najlepšiu triednu i jej karikatúra s podpismi žiakov.

Čítajte tiež: Toto je on: Zoznámte sa s najobľubenejším učiteľom gymnázia na Školskej

„Mám zimomriavky. Viete, že nie som zástanca darčekov a povedala som vám, aby ste nič nekupovali, ale musím povedať, že ste ma poriadne prekvapili. Je to krásne. Takýto originálny darček som za 40 rokov, čo učím, ešte nedostala. Ďakujem,“ neskrývala veľkú radosť dojatá triedna učiteľka.

A ako sa cíti pedagogička, keď vie, že vidí svojich žiakov takto v triede poslednýkrát? „Učitelia zvyknú plakať, no ja sa teším. Teším sa, že som mohla byť tých päť rokov s nimi. Mala som vynikajúcu triedu, výborný kolektív, preto som šťastná, že som mohla s nimi prežiť kúsok života. Deti ma vždy nabíjali a nabíjajú energiou. Treba im už len popriať veľa šťastia v ďalšom živote.“

Na učiteľku v Spišskej čakalo krásne prekvapenie: Darček za 100 bodov! FOTO
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM