Iné športy

Turnaj mládeže v Spišskej: Medailová žatva pre naše volejbalistky

Cez víkend žila športová hala v Spišskej Novej Vsi volejbalovým turnajom mládeže. V sobotu si so súperkami zmerali sily juniorky a kadetky. V nedeľu zasa staršie a mladšie žiačky.

Ilustračný obrázok k článku Turnaj mládeže v Spišskej: Medailová žatva pre naše volejbalistky
Zdroj: Dnes24.sk

Už po štvrtý raz sa v spišskonovoveskej športovej hale hral cez víkend turnaj mládeže. Ako nám ozrejmil tajomník volejbalového klubu Igor Murko v sobotu mali halu pre seba juniorky a halu Obchodnej akadémie zasa kadetky , ktoré sa pred vernými fanúšikmi vypli k veľmi dobrým výkonom.

„Celkovo sa turnaja junioriek zúčastnilo 8 družstiev, ktoré v dvoch skupinách odohrali medzi sebou, ako i nakríž skupinami spolu 18 zápasov,“ doplnil. Turnaja kadetiek sa zúčastnilo spolu 5 družstiev, ktoré odohrali medzi sebou 10 zápasov, teda každý s každým.

Poradie družstiev:

  • Juniorky: 1. Stropkov „A“, 2. Spišská Nová Ves, 3. Liptovský Hrádok
  • Kadetky: 1. Snina, 2. Prešov, 3. Spišská Nová Ves

V nedeľu svoje umenie predviedli podľa slov Igora Murka staršie, ale aj mladšie žiačky pred slušne zaplnenou halou. Hralo sa s vervou a veľkou bojovnosťou. Staršie žiačky mali zastúpenie v 6-tich družstvách a odohrali spolu 11 zápasov. Mladších žiačok boli 3 družstvá takže hrali každý s každým.

Poradie družstiev:

  • Staršie žiačky: 1. Spišská Nová Ves, 2. Snina, 3. Liptovský Hrádok
  • Mladšie žiačky: 1.Spišská Nová Ves, 2. Liptovský Hrádok, 3. Snina

Foto: Igor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM