Krimi

Tragédia v okrese Spišská: Pri nehode vyhasol život mladíka (†20)

V obci Bystrany v okrese Spišská podľa polície došlo včera v noci okolo 23.30 h k nehode, pri ktorej zahynul mladík (†20) a dievča (17) sa ťažko zranilo.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia v okrese Spišská: Pri nehode vyhasol život mladíka (†20)
Zdroj: TASR

„Podľa doterajších zistení vodič viedol osobné motorové vozidlo v obci Bystrany smerom na Spišské Vlachy, kde pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu vozovky a iným okolnostiam, pričom nezvládol riadenie vozidla,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Tá zároveň dodala, že vozidlo zišlo mimo cesty, kde narazilo do železného stĺpika, následne do steny budovy a betónového oplotenia miestneho pohostinstva.

„Pri dopravnej nehode ťažkým zraneniam na mieste podľahol 20-ročný miestny muž a 17-ročné dievča sa zranilo ťažko. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví,“ povedala Mésarová. Dodala, že bližšie okolnosti, ako aj presná príčina nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy a polícia tiež zisťuje, kto viedol vozidlo v čase nehody.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM