JAB Rôzne

TOP témy uplynulého týždňa: 5 článkov, ktoré vás zaujali najviac!

Končí sa prvý prázdninový týždeň a aj ten priniesol v našom meste všakovaké témy. Niečo vás zaujalo menej, niečo viac. Pozrite si päť správ, na ktoré ste v súvislosti so Spišskou a jej okolím klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku TOP témy uplynulého týždňa: 5 článkov, ktoré vás zaujali najviac!
Zdroj: Dnes24.sk

Borovička – rum

Najviac vás počas týždňa zaujala hudobná skupina Ronix so svojou novou pesničkou. Kapela pochádza z neďalekých Nemešian. Originálna pesnička v spišskom nárečí naozaj nemá chybu. Vo videoklipe si zahrala aj folklórna skupina zo Spišskej – Čačina.

2 cviky namiesto posilňovne

Počas leta chce každý vyzerať o čosi lepšie. Silovo kondičný tréner zo Spišskej prezradil dva cviky, ktoré podľa jeho slov nahradia celú posilňovňu.

Tablá predškolákov

Usmiate tváre našich najmenších spestrili výklady obchodov po celom meste. Tablá predškolákov sú čoraz populárnejšie aj v Spišskej Novej Vsi. Ako to vnímali okoloidúci a aké diela skrášlili naše mesto sa dozviete v článku.

Extrémne preteky

Na všetkých milovníkov adrenalínu a horskej cyklistiky čaká už o pár dní obrovská výzva. Siahnu až na dno svojich síl a prekonajú trasu dlhú 333 kilometrov v lone prekrásnej, no miestami náročnej spišskej prírody.

Rozhovor s naj učiteľom gymnázia

Bol žiakom oranžového gymnázia a teraz stojí za katedrou už takmer dvadsať rokov. Tento rok si ho študenti zvolili za najobľúbenejšieho učiteľa. Viac o práci pedagóga, ale aj o jeho žiakoch prezradil v rozhovore.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM