Rôzne

Tomu sa povie hic: Novovešťania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch!

Po krátkej prestávke na nás opäť útočia horúčavy. Pohľad na teplomery hovorí za všetko. Novovešťania ukázali, aké cifry na nich zaznamenali.

Ilustračný obrázok k článku Tomu sa povie hic: Novovešťania ukázali, akú horúčavu namerali na teplomeroch!
Zdroj: Dnes24.sk

Spišskonovovešťania sa už varia vo vlastnej šťave. V meste nás moria vysoké teploty. O tom, že sa musíme pripraviť na horúčavy, sme vás informovali už počas pondelka.

Teploty sa v okrese Spišská Nová Ves môžu podľa najnovších informácií Slovenského hydrometeorolo­gického ústavu v utorok a v stredu vyšplhať až na 34 °C. Horúčavy už udreli na naše mesto v citeľnej sile. Pocítil ich napríklad aj Braňo. Ten, hoci má auto v tieni, aj tak na jeho teplomeri zaznamenal v utorok rovných 33°C (foto v galérii).

Prečítajte si tiež: PREHĽAD tohtoročných cien na kúpaliskách v regióne: Koľko zaplatíte v Levoči, Vrbove či Spišskej?

Niektorí sú pre istotu skrytí doma, iní zase vyhľadávajú pobyt pri vode. Sú však aj takí, ktorí si vysoké teploty užívajú. Medzi nich patrí aj študentka Ema . „Veď sú prázdniny a leto, tak nech len pekne slniečko svieti, že si poriadne užijeme slnko a voľno. Teplomer máme na balkóne a keď sa tam oprie slniečko, tak sa teplota blíži už k štyridsiatke,“ prezradila nám.

V tomto počasí sa najradšej zdržiava doma a snaží sa veľa piť aj pani Terézia. „Von vychádzam len keď je to nevyhnutné, alebo už len po štvrtej, keď teploty trošku ustúpia,“ povedala. Jej teplomer v tieni ukázal v tieni takmer tridsiatku. A to ešte bolo len jedenásť hodín dopoludnia.

A koľko ste namerali na teplomeroch v Spišskej a okolí vy? Podeľte sa s nami foto a info, kde bola teplota nameraná na buvalova@global24.sk.

Teploty v Spišskej stúpajú nahor: Toľkoto ukázali teplomery
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM