Jaroslav Múdry Hokej

Tomáš Tatar: Nie je sa čoho báť..

Slovenská reprezentácia vstúpila do majstrovstiev sveta s prehrou. Tá sa napokon proti výberu Kanady možno aj očakávala. Výsledok i výkon niektorých hráčov však potešil. Medzi svetlé zjavy patrili najmä mladí hráči, ktorí s reprezentačným dresom na n

V druhom útoku „makal“ Libor Hudáček, tretí ťahal Tomáš Tatar. Práve on na začiatku druhej tretiny vyrovnal stav na 1:1. „Bol som veľmi nadšený, že mi to tam padlo a trošku aj zo mňa to opadlo. Bolo zrazu 1:1 a mali sme šancu na nejaké body,“ povedal útočník.

Tomáš predviedol od radosti aj parádu, keď pri oslave gólu „utišovaním publika“ napodobil Christiana Ronalda. „Juraj Mikúš ma tam pekne uvoľnil, posunul mi to do streleckej pozície a strelil som to tak, že brankár už nemal veľmi čo robiť,“ akoby obranne krčil ramenami „Trto“.

Tatar si nemyslí, že by lietajúci a draví mladíci boli nejakým prekvapením. „Je jedno koľko máte rokov. Aj minulý rok Švédi šli až do finále s dosť mladým tímom. Je to moderný hokej, v dnešných časoch sa presadzujú mladí chalani. Nie je sa čoho báť. Netreba na seba robiť žiadny tlak," dodal. Viac o zápase nájdete TU!

S hokejom sa dá aj vyhrávať. Pripravili sme pre vás zaujímavú súťaž o naozaj atraktívne ceny, ktoré potešia srdce každého fanúšika. Je to jednoduché. Viac sa dozviete TU!

Dominika Handzušová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM