Tlačové správy

Tip na víkend: Privítajte jar na Fashion víkende

Jar klope na dvere. Môžeme sa tešiť na obdobie plné vôni prebúdzajúcej sa prírody, nového života, dlhších dní a definície nových módnych trendov.

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Privítajte jar na Fashion víkende
Zdroj: OC Fórum

Správna dáma sa nenechá zaskočiť a vrhne sa na inventúru šatníka už koncom zimy. Ochráni vás to pred kolapsom, keď ortuť teplomera zo dňa na deň preskočí 10 stupňov. Nejeden obľúbený model posledných rokov odzrkadľuje frekvenciu, s akou ste ho nosili, alebo zub času, a nutne putuje do kategórie charita. Ale čím ho nahradiť?

Práve pre vás si od 17. do 19. marca v OC Forum Poprad pripravili jarný Fashion víkend, akciu plnú módnych inšpirácii a špeciálnych uvádzacích cien, vďaka ktorým si od piatku do nedele v obchodoch kúpite trendové vychytávky za zvýhodnené ceny. Pred obchodmi, ktoré sa zapojili do akcie, nájdete červené koberce na privítanie a informácie o uvádzacích zľavách, ktoré budú až do výšky 70%.

V sobotu 18. marca sa môžete tešiť na atraktívny sprievodný program. Už pri vstupe do centra na vás bude čakať welcome drink a príjemné rytmy v podaní Dj Mike Saxi. Dámy sa môžu nechať skrášliť v obľúbenej Beauty zóne. Pre pánov je pripravená novinka v podobe holičského ateliéru, v ktorom vám holič upraví bradu a fúzy tak, aby čo najlepšie doplnili fyziognómiu vašej tváre. Samozrejmosťou je módna prehliadka, ktorá predstaví trendy v kolekcii jar leto 2017.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

foto: ilustračné

Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM