Tlačové správy

Tip na podujatie: Miro Jaroš, Kristína a Enchantimals oslávia druhé narodeniny Forum Poprad

Už tento víkend sa máte v popradskom nákupnom centre Forum Poprad na čo tešiť! Na svoje si prídu celé rodiny s deťmi aj nákupní maniaci, ktorých čakajú v prevádzkach tohto strediska lákavé zľavy. A to nie je všetko...

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Miro Jaroš, Kristína a Enchantimals oslávia druhé narodeniny Forum Poprad
Zdroj: OC Fórum

Oblieka si žltú košeľu, červeného motýlika a deti ho milujú. Miro Jaroš so svojou kapelou prinesie do Popradu nový program pre deti a ich rodičov. Koncert s obľúbenými detskými pesničkami ponúka prvky interakcie a učí deti užitočným veciam – či už je to umývanie rúk, používanie čarovných slovíčok, alebo návod, ako sa starať o zvieratká. Na koncerte nebudú chýbať najznámejšie hity, ani skladby z albumu Pesničky pre (ne)poslušné deti 2. Príďte si s Mirom zatancovať na Šteniatko, Ham Ham stájl či Moje telo alebo snívať pri Ceste do rozprávky. Hlasné spievanie je vítané!

Predstavenie obľúbeného Mira Jaroša je súčasťou programu narodeninovej oslavy nákupného centra Forum Poprad, ktorá bude počas víkendu od 20. do 22. októbra. Okrem Mira sa môžete tešiť aj na explózie energie v podaní Evy Mázikovej a najväčšie hity od obľúbenej Kristíny. Programom nás bude sprevádzať moderátor Sajfa.

Zdroj: YouTube.com

Okrem hudobných vystúpení všetkých návštevníkov potešia súťaže o hodnotné ceny, darčeky za nákup, módne prehliadky alebo obľúbený fotokútik. Deti sa vyhrajú v detskej zóne Enchantimals a na dámy sa tešia vizážisti v Beauty zóne, ktorí vám predstavia najnovšie módne trendy, ochotne poradia v otázkach líčenia, alebo pomôžu so zmenou imidžu.

Pre všetkých, ktorí milujú nákupy, je pripravená obľúbená zľavová knižka. Nájdete v nej výhodné ponuky na nákup od 68 nájomcov centra a najvyššie zľavy sú až v hodnote – 50% z pôvodnej ceny tovarov. Zľavové knižky budú pre všetkých zákazníkov k dispozícii bezplatne a nájdete ich na infopulte centra alebo na pokladniach zapojených prevádzok už od pondelka 9. októbra.

Info aj na Facebooku a foto z predošlých akcií nájdete aj na Instagrame

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM