Tlačové správy

Tip na akciu: Najlepší český zabávač Zdeňek Izer prichádza do Spišskej

Hudobno-zábavný program najlepšieho obľúbeného českého zabávača Zdeňka Izera už tento piatok 8.11. v Spišskej v Dome kultúry. Program ponúkne bezprostrednú zábavu v spontánnej atmosfére divadelných scénok vhodnú pre všetky generácie.

Ilustračný obrázok k článku Tip na akciu: Najlepší český zabávač Zdeňek Izer prichádza do Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

Nekonvenčný humor Zdeňka Izera vychádza z výraznej pozorovacej schopnosti imitovať ľudské charaktery a spoločenské reálie s jedinečnou parodickou nadsázkou.

V programe Turné čtyř můstku Zdeňek Izer svojim nezameniteľným humorom predvádza zábavné scénky, paródie na najrôznejšie televízne programy, imitácie populárnych spevákov a speváčok. 90 minútový zážitok je znásobený aj využitím bohatých kostýmov a originálnych prevlekov.

Partnerkou a hudobným hosťom programu je speváčka a muzikálová herečka Šárka Vaňková známa aj z úspešného pôsobenia vo finále českej Superstar. Nie je to náhoda, že si práve Šárku Vaňkovú vybral Zdeňek Izer do svojho programu, pretože ako sám hovorí, nielenže „je hezká a lidi rozespívá, ale má aj zmysl pro humor“. Príďte sa aj vy presvedčiť a výborne zabaviť!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM