JAB Rôzne

Tínedžeri zo Spišskej išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Novovešťania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri zo Spišskej išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke, posedenie v podniku či kino. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé novoveské páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Centrum mesta

Spišská síce nemá veľké centrum, ale o to krajšie a zelenšie. Šošovkovité námestie s najvyššou kostolnou vežou na Slovensku má stále má čo ponúknuť. Okrem historickej časti je rovno v strede mestský park, ktorý najmä v teplejšom období využívajú na prechádzku rôzne generácie. Snáď aj z tohto dôvodu je mestský park obľúbeným miestom na prvé rande. „Myslím si že po dobrom kine, alebo divadle dobre padne prechádzka v centre mesta, poprípade za pekného počasia malý piknik v parku. Aj keď ste v centre mesta máte pocit, že ste niekde v lese,“ prezradil Lukáš.

Tisícročná kaplnka

Tisícročná kaplnka a jej okolie je na prvé rande ako stvorené. Pripájajú sa k tomu aj niektorí tínedžeri z nášho mesta. „Z centra je to asi hodinka cesty a je tam naozaj veľmi pekne. Príroda a celková atmosféra dodáva prvému rande romantiku a zároveň je to ideálne miesto aj na prvý bozk,“ vysvetlil dôvod svojho výberu Filip.

Dvojkríž

Hoci u mnohých mladých boduje napríklad aj také kino, stále sa nájdu aj romantici, ktorí vezmú dievča na rande do prírody, napríklad aj na dvojkríž. „Podľa mňa je dôležité, aby sa párik na prvom rande lepšie spoznal. Rozhovor počas prechádzky v prírode je na to ako stvorený,“ povedal Maroš, ktorý nezabudol podotknúť, že prechádzka je trošku do kopca takže to musí byť baba, ktorej trošku stúpania nevadí.

Tomášovský výhľad

K Spišskej Novej Vsi neodmysliteľne patrí Slovenský raj. Miest a zákutí na prvé rande v každom ročnom období sa v ňom nájde hneď niekoľko. Najobľúbenejší je však podľa opýtaných Tomášovský výhľad. „Rozhodne by som si vedel predstaviť zobrať dievča na prvé rande práve tam. Príroda a krásna scenéria je na Tomašáku výnimočná,“ ozrejmil Adrián s tým, že nie je na škodu prvé rande spojiť aj s dlhším výletom, keďže zo Spišskej musíte ísť do Spišských Tomášoviec vlakom.

Teplička

Ak sa chcete zašiť, vychutnať si prírodu, romantiku a výhľad na celé mesto, skvelým miestom je podľa mladých aj Teplička. „Toto miesto má veľa výhod. Máte súkromie, ste na čerstvom vzduchu a výhľad na celé mesto. Hlavne večerné prechádzky majú svoje čaro," vymenoval výhody tohoto miesta Leonard s tým, že ideálnejšie miesto na prvé rande podľa neho ani nie je.

Môže vás zaujímať:

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM