JAB Rôzne

Tanec, rozprávky aj tvorivé dielne: Toto sa chystá pre najmenších Novovešťanov

Ak nemáte ešte so svojimi ratolesťami program, prinášame vám tipy na voľnočasové aktivity. Pripravilo ich materské centrum v Spišskej a je sa na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Tanec, rozprávky aj tvorivé dielne: Toto sa chystá  pre najmenších Novovešťanov
Zdroj: Dnes24.sk

Zábavu a rôzne aktivity pripravilo pre najmenších materské centrum Dietka v Spišskej Novej Vsi. Prvá pravidelná aktivita začne už dnes poobede. Sobota sa bude niesť v znamení rozprávok a blížiacej sa Veľkej noci.

Program s názvom – Ja si poskočím, ja si vyskočím a aj sa zatočím čaká na detičky do šesť rokov v piatok popoludní od 16:30. Zábavu si môžu užiť prostredníctvom detských pesničiek a tancov. Okrem lektorky je pripravený aj Alex, ktorý doprevádza hodinu tancu hrou na akordeón.

Ani v sobotu najmenší obyvatelia nášho mesta neprídu skrátka. V materskom centre je pripravené trojhodinové podujatie Z rozprávky do rozprávky.

„Prečítame si spolu rozprávky o drakoch i vílach, o zvieratkách, ktoré v lese majú domček a možno aj o tých z dvora. Budeme počúvať rozprávky a zahráme si divadielko," priblížili sobotné aktivity organizátori. Ako doplnili nebude chýbať ani hudba, zábava, občerstvenie či kreslenie a keďže sa blíži Veľká noc, najmenší so svojimi rodičmi budú vyrábať aj veľkonočné vajíčka. Celé podujatie sa začne o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM