JAB Rôzne

Takto krásne rozkvitla Spišská Nová Ves: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu

Jar je konečne tu! Aj v našom meste to už hýri jarnými farbami, rozkvitnutými kvetmi a svoje čaro ukazujú aj rozkvitajúce sa stromy. Vyrazili sme preto s fotoaparátom do ulíc Spišskej a okolia. A veru, stálo to za to!

Ilustračný obrázok k článku Takto krásne rozkvitla Spišská Nová Ves: Jarné obrázky, čo vám pohladia dušu
Zdroj: Dnes24.sk

Jar už zavítala aj do nášho mesta. V záhradách a na uliciach začínajú kvitnúť kvety a pučať stromy. Jarné slniečko láka mnohých na prechádzku, aj keď nám posledné dni znepríjemňuje studený vietor. Farebné okolie, však zlepšuje náladu snáď všetkým. Čo na prebúdzajúcu sa jar vravia obyvatelia Spišskej?

„Pre mňa jar znamená ročné obdobie, kedy konečne nastáva zazelenanie trávy, keďže mi počas zimy a neskorej jesene zelená farba trávy chýba. Taktiež sa teším z príjemnej vône, ktorá je v ovzduší a čoraz viac absentuje zápach z komínov, keďže sa prestáva kúriť. To má súvis aj s tým, že sa oteplieva, čo je tiež mne osobne viac než lichotivé. V neposlednom rade sa vytešujem aj zo zakvitnutia stromov, ktoré sú predpokladom úrody ovocia už počas leta,“ opísal Lukáš (20)

Pre pani Alžbetu (58) znamená jar, ako nám prezradila veľa práce. „Mám veľkú záhradu a jar je vždy spojená s prácou v nej. Treba dať po zime všetko do poriadku. Pre mňa je to však relax,“ doplnila.

„Jar mám rada hlavne kvôli tomu, že je teplejšie. Konečne môžeme tráviť víkendy s deťmi a rodinou v prírode, alebo len tak na prechádzke či ihrisku,“ potešila sa mamička Martina (34).

Ak máte aj vy pekné zábery z jarnej Spišskej Novej Vsi, pošlite nám ich mailom na buvalova@global24.sk, alebo cez našu stránku Spišská 24 na Facebooku.

Fotoreportáž:Do Spišskej dorazila nefalšovaná jar
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM