JAB Rôzne

Súhrn spravodajstva z celého týždňa: Tieto články zaujali najviac...

Obzrite sa spolu s nami za ďalším končiacim sa júlovým týždňom. Prinášame vám päť článkov, na ktoré naši čitatelia klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Súhrn spravodajstva z celého týždňa: Tieto články zaujali najviac...
Zdroj: Dnes24.sk

Magické sedmičky v pôrodnici

Príjemne, magicky, či nešťastne. Kombináciu troch sedmičiek v dátume ľudia vnímali rôzne. V tento doslova magický dátum mali rušno aj na pôrodnícko-gynekologickom oddelení v Spišskej Novej Vsi. Dátum narodenia 7.7.2017 si bude písať 11 detí narodených v novoveskej nemocnici z toho jedny dvojičky.

Tanec na novoveskej radnici

Veľký životný krok sa rozhodlo 7. 7.2017 urobiť v Spišskej Novej Vsi presne sedem párov. Niektoré dvojice si tento dátum vybrali naschvál, pre iné to bola zhoda okolností. Na ten siedmy v poradí čakalo aj jedno veľké prekvapenie, ktoré ich napokon aj roztancovalo.

Letný hit po východniarsky

Hit tohto leta, skladba Despacito, sa teší obrovskej popularite. Na kanáli YouTube má neuveriteľných takmer dva a pol miliardy zhliadnutí. Niet divu, že sa tak obľúbená skladba dočkala množstva prerábok. Východniari na seba nenechali dlho čakať a vypustili do sveta paródiu Mám vypito.

Natáčanie filmu

Spišské trhy odštartovali vo štvrtok a počas nich sa centrum mesta okrem veľkého trhoviska stalo aj dejiskom natáčania celovečerného filmu z jarmočného prostredia. Viac o pripravovanom filme sa dozviete v článku.

50. výročie škôlky

Polstoročie už stojí na svojom mieste Materská škola na Gorazdovej ulici v Spišskej Novej Vsi. Oslava spomínaného krásneho jubilea sa pred niekoľkými dňami konala za prítomnosti vedenia mesta, pozvaných hostí detí a rodičov v aule gymnázia na Školskej. My sme vám z nej priniesli fotografie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM