Miroslav Pomajdík Basketbal

Súboj mužstiev bez víťazstva: Basketbalisti Spišskej bojovali o svoj prvý triumf v Leviciach

Basketbalisti Spišskej Novej Vsi cestovali na ďalší zápas do Levíc. V tomto zápase sa stretli mužstvá, ktoré ešte nevyhrali a preto veľká bojovnosť, nasadenie a chuť po víťazstve nechýbala na obidvoch stranách.

Ilustračný obrázok k článku Súboj mužstiev bez víťazstva: Basketbalisti Spišskej bojovali o svoj prvý triumf v Leviciach
Zdroj: Dnes24.sk

Spišiaci začali lepšie a prvá štvrtina patrila im. Sily boli na oboch stranách vyrovnané, no v druhej štvrtine sa začali viac presadzovať domáci, ktorí viedli po prvom polčase 47:42, keď v závere premenili trojkový pokus.

V tretej štvrtine predviedli Levice rýchlejšiu hru, čo malo za následok postupné zvyšovanie náskoku. V závere narástol až na rozdiel 30 bodov a domáci tréner Ladislav Lutovský dal šancu v zápase aj mladým hráčom. Spišiaci ku koncu ešte výsledok skorigovali, no to už nestačilo na dobre hrajúcich Levičanov, ktorí si už svoje prvé víťazstvo nenechali ujsť.

BK Levickí Patrioti – BK 04 AC LB Spišská Nová Ves 104:86 (47:42)

Najviac bodov: Anuna 26, Lockhart 24, Obade 18 – Painter 26, Baldovský 19, Sek, Bečarík po 11,
Divákov: 750

Spišskej Novej Vsi patrí v tabuľke posledné 9. miesto. Najbližší zápas odohrajú o 18:00 na domácej pôde v sobotu 26.10. s Banskou Bystricou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM