JAB Rôzne

Strašiak vodičov v Spišskej, ktorý púta pozornosť: Megavýtlk na parkovisku má skoro 4 metre!

Motoristov v meste púta výjav, na ktorým len krútia hlavami! Na jednom z parkovísk v Spišskej Novej Vsi sa vám naskytne obrázok, ktorý nepoteší asi žiadneho motoristu. Na sídlisku Mier sa nachádza naozajstný megavýtlk!

Ilustračný obrázok k článku Strašiak vodičov v Spišskej, ktorý púta pozornosť: Megavýtlk na parkovisku má skoro 4 metre!
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk

Pred kinom Mier straší na parkovisku výtlk, ktorého rozmery patria doslova medzi mimoriadne. S dych vyrážajúcimi mierami štvormetrovej dĺžky a polmetrovej šírky sa dá hovoriť o naozajstnom megavýtlku. Miestami navyše je až skoro osem centimetrov hlboký.

Oslovili sme vodičov z parkoviska, čo na to hovoria. „Chodievam tu s dcérou k lekárke s autom a na tomto mieste dosť často parkujem. Poviem vám nie je to príjemné, keď musíte cez to prechádzať. Síce idem pomaly, ale aj tak to hádže,“ povedala nám mladá mamička Zuzana (28) o svojich skúsenostiach s megavýtlkom.

Vodič Peter (46) z úkazu na parkovisku taktiež nie je šťastný, navyše poukázal aj na ďalšie výtlky v našom meste: „No takýchto výtlkov je v meste požehnane a najhoršie to je, keď prší a vy ich nevidíte a neviete aký je hlboký. Tlmiče dostávajú dobre zabrať. Takisto môžete chytiť aj defekt. Mne sa to osobne stalo, v daždi som musel meniť rezervu.“

„Viem, že mesto nemôže za to, že tie výtlky sú každý rok a všade. Mohlo by však vyčleniť na ich opravy viac peňazí, ako platiť za nejaké vykopávky typu Dalibor Janda a podobne,“ vyjadril sa Karol (33). Aj Silvia (38) povedala, že výtlk eviduje už dávnejšie a pomaly sa rozširuje, len jen to veľmi nevadí, keďže nie je vodička.

Pre všetkých motoristov je tu však dobrá správa. Megavýtlk by už mal byť v dohľadnom čase len minulosťou. Mesto sa totiž chystá do akcie. „Opravu zrealizujeme pri najbližšej bežnej údržbe miestnych komunikácií, respektíve pri realizácii asfaltérskych prác. Predpokladaný termín je august 2014,“ informovala radnica motoristickú verejnosť nášho mesta na svojom webe.

Pozrite si megavýtlk zo sídliska Mier
7
Galéria
Foto: Jana Buvalová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM