JAB Kultúra

Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi zo Spišskej a okolia

Oddych a víkend, to jednoducho ide k sebe. Ak ešte nemáte plány, inšpirujte sa našimi tipmi na zaujímavé víkendové podujatia v Spišskej a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi zo Spišskej a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

HRUŠOVSKÁ PODKOVA

22. apríla 2017 od 09.00, Spišský Hrušov

Po prvýkrát sa v Spišskom Hrušove už túto sobotu zídu furmani z rôznych kútov Slovenska, aby predviedli svoje umenie a zabojovali o Hrušovskú podkovu. Okrem statných koní a šikovných majiteľov čaká na účastníkov aj sprievodný program či občerstvenie.

NA TEJ LUKE NA ZELENEJ

22. apríla 2017 od 10.00, KD Smižany

Regionálnu súťažnú prehliadku detských folklórnych súborov z okresov Gelnica a Spišská Nová Ves si budete môcť vychutnať v susedných Smižanoch. Na súťažnej prehliadke sa predstaví 7 detských folklórnych súborov.

OTVORENIE ZOO

22. apríla 2017 od 11.00, zoologická záhrada

Už túto sobotu sa dočkajú všetci milovníci zvierat otvorenia zoologickej záhrady. Pri otvorení novej sezóny bude v zoo aj slávnostne otvorený nový most vybudovaný ponad jazero. V tento deň čaká na návštevníkov aj niekoľko noviniek či sprievodný program.

BABY ŠÉF

22. a 23. apríla 2017 o 17:00, kino Mier

Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Animovanú rodinnú komédiu si môžete vychutnať v sobotu, alebo v nedeľu v kine Mier.

CUKY LUKY FILM

22. a 23. apríla 2017 o 19:00, kino Mier

Priaznivci bláznivej dvojice Cuky a Luky sa môžu počas víkendu tešiť na ich prvý film. Cuky (Petra Polnišová) je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky (Zuzana Šebová) zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss.

TRI ZLATÉ VLASY DEDA VŠEVEDA

23. apríla 2017 o 10:30 a 16:00, Spišské divadlo

Herci Spišského divadla si pre najmenších pripravili rozprávku o chudobnom Plavčíkovi, ktorý sa vyberie na dlhú dobrodružnú cestu za tajomným dedom Vševedom, aby získal od neho tri zlaté vlasy a mohol sa tak oženiť s princeznou. Tri zlaté vlasy deda Vševeda si môžete pozrieť v premiére už dopoludnia či ešte raz o štvrtej popoludní.

CIRKUS PINKA

23. apríla 2017 o 16.00, podkrovie Domu Matice slovenskej

Aj bábkové divadlo spod Spišského hradu si na nedeľu pripravilo pre najmenších divákov premiéru rozprávky s názvom Cirkus Pinka. Dojímavý príbeh akrobatky Pinky o tom, aká tenučká je hranica medzi úspechom a neúspechom si môžete vychutnať v podkroví domu Matice Slovenskej. Po predstavení čaká na deti animačný program.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto : ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM