JAB Rôzne

Štart leteckej linky z Popradu až do Londýna: Takto zareagovali Spišiaci!

V pondelok sme vás informovali, že od 28.októbra štartuje prevádzka linky Poprad- Londýn. Nízkonákladový Wizzair bude lietať z londýnskeho Lutonu vždy v utorok, štvrtok a v sobotu. A ako na túto správu zareagovali Spišiaci?

Ilustračný obrázok k článku Štart leteckej linky z Popradu až do Londýna: Takto zareagovali Spišiaci!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Novinka ľudí v Spišskej Novej Vsi mimoriadne zaujala, náš článok prekonával rekordy čítanosti a informácie sa rýchlo šírili aj po sociálnej sieti. Mnohí zo správ o linke z blízkeho letiska do Londýna mali veľkú radosť. „Wau,“ reagovala Vanda (23). „Táto správa ma potešila, určite by som si rada spravila výlet do Londýna.“

Aj živnostníka Juraja (44) sme potešili touto správou. „Vzhľadom na to, že pracovne lietam do Londýna tak túto možnosť veľmi kvitujem ," povedal. Ako sme sa dozvedeli, Juraj využíva nízkonákladové lety a tak, keď chcel letieť do Londýna musel ísť z Bratislavy. „Cesta do Bratislavy mi trvala 4 až 5 hodín a v Poprade som za pár minút,“ doplnil. Podľa jeho slov mu linka ušetrí čas aj peniaze.

Katarína (20) síce zatiaľ nevyužíva letecké služby, ale myslí si, že tento let je výbornou správou aj pre Britov, ktorí chcú navštíviť skvost Slovenska – Tatry. „Určite to uvítajú aj Spišiaci, ktorí radi cestujú a v neposlednom rade aj tí, čo tam pracujú,“ doplnila Katka.

Novovešťan Marek (50) si zaspomínal na časy, keď túto linku využíval. „Pamätám si, že pred pár rokmi som lietal z Popradu do Londýna za bratom. Potom čo tento let zrušili som musel chodiť z Krakowa,“ prezradil nám. Uvítal správu o tom, že znovu bude môcť letieť z Popradu. „Do Krakowa je 200 kilometrov do Popradu 20. A nehovorím o tom, že ešte som aj platil parkovné, keďže auto tam muselo ostať,“ doplnil Marek.

„Aj tak tam nepôjdem, ale bude to dobrá vec pre ľudí čo chodia do Londýna z východného Slovenska,“ vyslovila svoj názor na záver Martina (27)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM