JAB Rôzne

Spravodajský súhrn zo Spišskej: TOP 5 najčítanejších článkov týždňa

Nenechajte si ich ujsť. Pripravili sme pre vás súhrn článkov, ktoré počas tohto týždňa našich čitateľov oslovili najviac.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn zo Spišskej: TOP 5 najčítanejších článkov týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Fašiangový sprievod

V mestskej časti Spišskej Novej Vsi v Novoveskej Hute vedia dodržiavať a nezabúdať na tradície starých materí. Nadšenci tradícii a folklóru už po dvanástykrát vyšli v maskách do ulíc a rozdávali dobrú náladu.

Veterán klub

Spišský veterán klub má v našom meste už dlhoročnú tradíciu. Tvoria ho ľudia, ktorí milujú historické vozidlá a na svojich tátošoch brázdia ulice nielen Spišskej, ale aj celého Slovenska. Viac nám prezradil v rozhovore jeho dlhoročný predseda a spoluzakladateľ Henrich Horváth.

Miss nevesta

Súťaž, aká v našom meste ešte nebola. Šesť bývalých neviest zabojuje prvýkrát o titul Nevesta roka. Finalistky sa predvedú v rámci svadobnej šou.

Spišská víťazom hlasovania

Veľké hlasovanie je na konci a Spišská Nová Ves sa môže radovať. Stala sa jeho víťazom a to znamená obnovu Súsošia Kalvárie z dielne Majstra Pavla z Levoče.

Obchody za socializmu

Tak ako aj dnes aj za socializmu sa ľudia venovali i nákupom. Naši čitatelia si však zaspomínali na prevádzky, ktoré dnes už v Spišskej nenájdete. Zaspomínať si môžete aj vy prostredníctvom nášho článku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM