JAB Rôzne

Spravodajský súhrn celého týždňa: 5 článkov, ktoré Novovešťanov zaujali najviac

V Spišskej Novej Vsi sa počas tohto týždňa udiali viaceré zaujímavé veci. My sme vybrali tie, ktoré našich čitateľov zaujali najviac. Prinášame vám spravodajský prehľad, ako šitý pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn celého týždňa: 5 článkov, ktoré Novovešťanov zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Malá olympiáda v Spišskej

V Spišskej Novej Vsi sa rozhorel olympijský oheň. Tento ročník bol však výnimočný. Okrem toho, že sa Spišské športové hry detí a mládeže konali v našom meste už po dvadsiaty krát, niesli sa aj v znamení tohtoročných Letných olympijských hier v Riu.

Najobľúbenejší svadobný song Spišiakov

Svadba bez dobrej hudby by sa nerátala väčšine Novovešťanov. Dlhoročný dídžej zo Spišskej nám prezradil aký song nesmie chýbať na žiadnej z nich.

Rozsiahle opravy ciest

Mestskí poslanci na svojom poslednom zasadaní odklepli projekt za milióny eur. Komplexná úprava úsekov miestnych komunikácií aj chodníkov sa plánuje v najbližších rokoch. Viac informácii sa dozviete v článku.

Spišskú ovládne ružová

V Spišskej Novej Vsi sa chystá charitatívna akcia. Po ročnej prestávke sa bude konať v uliciach nášho mesta druhý ročník Ružového pochodu. Kedy vypukne a čo všetko organizátori pripravili sa dočítate TU.

Fotky, ktoré vás dostanú

Spomienky na študentské časy. Zemiakové brigády, stužková či výlety. Archív oranžového gymnázia v Spišskej skrýva aj takéto zábery.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM