JAB Rôzne

Spojenie kapely zo Spišskej a známej komičky vám vyčaruje úsmev: Song o zemiaku!

Novoveská kapela Smola a Hrušky a známa komička Petra Polnišová nahrali spoločný song, ktorý vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári. Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Spojenie kapely zo Spišskej a známej komičky vám vyčaruje úsmev: Song o zemiaku!
Zdroj: printscreen youtube

Spišskonovoveská kapela Smola a Hrušky oslavuje tento rok 20. výročie vzniku. Oslavy prebiehajú vo veľkom štýle a skupina okrem svojho veľkého turné po celom Slovensku, ktoré odštartovala vo štvrtok, vydala aj nový album pod názvom Čiernobiely, na ktorom spolupracovalo vyše 20 hostí.

Ďalší uletený song od spišskonovoveskej kapely Smola a Hrušky
1
Galéria

Novinkou z práve spomínaného albumu je aj song, ktorý vznikol v spolupráci so známou slovenskou komičkou. „V pesničke Gruľa, hosťuje Petra Polnišová, ktorú obdivujem ako herečku aj komičku a zároveň ako človeka a veľkú profesionálku. Od prvého stretnutia po výsledok ubehli len asi dva týždne a hneď na začiatok mi povedala, že keď sa jej to nebude páčiť, tak do toho nejde. Dala si slúchadlá a po pol minúte jej vybehol úsmev na tvári a vravela, že sa je to páči a že je to krásny duet a úlet," prezradil frontman kapely Spoko Kramár.

Ten zároveň dodal, že všetko nahrali veľmi rýchlo a to aj napriek nie veľmi príjemným okolnostiam. Petra Polnišová podľa jeho slov napríklad bola dosť chorá, no zariadila si veci tak, že všetci boli spokojní. „Ani slovom sa neposťažovala a odviedla vrcholný profesionálny výkon, čo bolo pre celý tím inšpiratívne,“ opísal spoluprácu so známou umelkyňou Spoko Kramár.

Nás však zaujímalo, prečo vznikla práve pesnička o asi najznámejšej potravine všetkých Slovákov. „Sú pesničky o láske, nenávisti, práci či zábave, ale ešte som nepočul, aby niekto spieval o zemiaku. A tak som chcel túto krivdu napraviť a vzdať úctu tejto potravine, ktorá je základom jedálnička našej generácie a aj našich predkov,“ prezradil Spoko pre náš portál s tým, že tento ich milostný song má okrem funkcie zlepšovača nálady aj veľký odkaz v tom, že len spolu dokážeme prekonať nástrahy a prekážky každodenného života.

„Ďakujem Petre Polnišovej za jej talent, úžasnú profesionalitu a hlboký vklad do tohto duetu, kde ona, človek zo západu Slovenska, spieva prízvukom východniara,“ uzavrel spevák kapely Smola a Hrušky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM