JAB Rôzne

Spišskú opäť ovládne ružová farba: 3. ročník charitatívneho pochodu bude výnimočný

Koniec letných prázdnin bude v Spišskej patriť aj známej charitatívnej akcii. Okrem pomoci či klasického pochodu je pripravený i ďalší program.

Ilustračný obrázok k článku Spišskú opäť ovládne ružová farba: 3. ročník charitatívneho pochodu bude výnimočný
26
Galéria
Zdroj: OZ Venus

V Spišskej Novej Vsi sa chystá známa charitatívna akcia. Koniec augusta bude patriť tretiemu ročníku Ružového pochodu. Ružová farba ovládne naše mesto 25. augusta a tento rok bude súčasťou ďalšieho veľkého podujatia.

Ako pre náš portál prezradila jedna z organizátoriek Júlia Harčárová, tretí ročník je výnimočný tým, že je súčasťou Dní mesta. „Rok čo rok je Ružový pochod známejší v ušiach verejnosti. Mesto Spišská Nová Ves je partnerom akcie od prvého ročníka, aj preto sme sa vzájomne dohodli pripojiť charitatívnu akciu Ružový pochod ku Dňom mesta,“ ozrejmila s tým, že tento ročník je zameraný na podporu žien s rakovinou prsníka v našom regióne, na zvýšenie povedomia ako aj na prevenciu, keďže rakovina prsníka sa týka čoraz mladších pacientiek.

Účastníci pochodu sa môžu podľa jej slov tešiť na samotný pochod námestím nášho mesta, ktorý bude zavŕšený vypustením balónov do neba. „Spolu si spomenieme na všetkých, ktorí svoj boj prehrali a odovzdáme silu tým, ktorí ju potrebujú,“ doplnila.

Súčasťou Ružového pochodu bude aj novoveská tanečná skupina Denzz Industry, ktorá svojim scénickým tancom odprezentuje krásny emotívny príbeh. A pripravujú sa aj ďalšie prekvapenia, ktoré zatiaľ ostávajú tajomstvom. Po skončení charitatívnej akcie sa môžete tešiť ešte v rámci kultúrneho programu Dni mesta na tanečnú skupinu Old School Brothers či koncert špičkového swingového orchestra Fats Jazz Band. Deň zakončí svojím koncertom speváčka Kristína.

Ako to vyzeralo na 2. ročníku Ružového pochodu si môžete pozrieť v našej galérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: archívne

Spišskú ovládla ružová farba aj ochota pomáhať
26
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM