Miroslav Pomajdík Hokej

Spišskonovoveskí hokejoví dorastenci sú iba krôčik od bronzu: Rozhodnúť môžu už dnes!

Spišskonovoveskí dorastenci sú iba krôčik od zisku tretieho miesta! Dnes (2. apríla) sa predstavia na domácom ľade o 14:00, kde privítajú HC Slovan Bratislava. Spišiaci majú na konte už dve víťazstvá, ktoré dosiahli dokonca na súperovom ľade. Keď sa im dnes podarí vyhrať, získajú bronzové medaily.

Ilustračný obrázok k článku Spišskonovoveskí hokejoví dorastenci sú iba krôčik od bronzu: Rozhodnúť môžu už dnes!
Zdroj: Dnes24.sk

Obidva predchádzajúce zápasy sa hrali v Bratislave. Prvý duel skončil 1:6 a druhý 1:3 pre našich chlapcov. Výborným výkonom sa blysol Branislav Zwick a Roman Chmeľ, ktorí majú na svojom konte zhodne po päť bodov.

Tretí zápas medzi HK Spišská Nová Ves – HC Slovan Bratislava sa hrá už dnes, v stredu 2. apríla o 14:00 na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi.

Výsledky zápasov extraligy dorastu o 3. miesto:

HC Slovan Bratislava – HK Spišská Nová Ves 1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
Góly a asistencie: 60. Vitek (Javorek, Roth) – 17. Ludányi (Lesňák, Chmeľ), 21. Chmeľ (Zwick), 39. Chmeľ (Ludányi), 42. Dzurilla (Volčko), 51. Zwick (Štrauch, Chmeľ), 51. Štrauch (Zwick, Chmeľ)

HC Slovan Bratislava – HK Spišská Nová Ves 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) Góly a asistencie: 48. Ružička (Bečka, Vidovič) – 18. Polomský (Zwick, Kyčák), 36. Dzurilla, 46. Bodák (Kyčák, Zwick)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM