JAB Rôzne

Spišská v súťaži o najkrajšie mesto? Nádhera, ako sa nám darí!

Aj tento rok súťaží Spišská Nová Ves o titul najkrajšieho mesta na Slovensku. Posledné dva roky sme sa umiestnili v prvej päťke. Ako sme na tom zatiaľ tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Spišská v súťaži o najkrajšie mesto? Nádhera, ako sa nám darí!
Zdroj: Mesto SNV

Internetový portál Slovakregion už po 8-krát vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Tá začala prvého apríla 2016 a definitívneho víťaza, ktorý sa bude môcť popýšiť titulom najkrajšie mesto Slovenska, spoznáme 5.novembra.

Spišská Nová Ves obsadila v roku 2014 piatu priečku, minulý rok nám zase patrilo druhé miesto. Ako sa nám zatiaľ darí tentoraz?

Čítajte tiež: V Spišskej to už rozvoniava: 5 špecialít, ktoré nás na trhoch najviac zaujali

Pozreli sme sa na priebežné poradie, na akej priečke sa nachádza naše mesto v polovici celej súťaže. A je to nádhera! Z celkového počtu prihlásených 139 miest momentálne totiž vedieme a patrí nám zatiaľ prvá priečka. Tesne za Spišskou sa nachádza Bardejov a tretie miesto patrí susednej Levoči.

Čítajte tiež: Už teraz si zapíšte do kalendárov: Top 10 akcií v Spišskej a okolí počas letných prázdnin

Zaujímavosťou je, že v prvej desiatke dominujú mestá práve z východného Slovenska. Piate miesto momentálne obsadil Sabinov, siedme patrí Rožňave a hneď za ňou sa nachádza metropola východu – Košice. Poradie je však predbežné a môže sa meniť.

Zahlasovať za naše mesto a podporiť ho môžete aj vy prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM