Rôzne

Spišská opäť zabodovala: Máme najkrajší kalendár na Slovensku na rok 2018

Kalendár nášho mesta sa stal najkrajším na Slovensku. Spišská Nová Ves získala v súťaži o najkrajší kalendár roka opäť prvé miesto.

Ilustračný obrázok k článku Spišská opäť zabodovala: Máme najkrajší kalendár na Slovensku na rok 2018
3
Galéria
Zdroj: Mesto SNV

Čo kalendár, to ocenenie. Víťazná šnúra ocenení kalendárov začala pre naše mesto ešte v roku 2010 a odvtedy v súťaži o najkrajší kalendár Slovenska pravidelne bodujeme.

Nedávno sa konal už 26. ročník tejto súťaže a v kategórii A5 Mestá sme zabodovali na plnej čiare kalendárom s názvom Galéria vyznaní 2018 Spišská Nová Ves.

Druhé miesto patrí Ružomberku a tretí najkrajší kalendár podľa poroty má neďaleký Kežmarok. Náš ocenený kalendár vytvoril výtvarník Emil Labaj, ktorý pôsobí aj ako riaditeľ MKC v Spišskej Novej Vsi. Cenu preberal v Banskej Bystrici spoločne s primátorom nášho mesta Jánom Volným.

„Gratulujem celému mestu k ďalšiemu najkrajšiemu kalendáru, som rád, že talent Emila Labaja ocenili na celoslovenskom fóre rovnako ako domáce publikum. Hlavne vo významnom roku výročia nášho mesta. Dúfam, že tradíciu najkrajších kalendárov dodržíme aj v ďalších rokoch," povedal primátor.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Cena za najkrajší kalendár putovalo opäť do nášho mesta
3
Galéria
Zdroj: Mesto SNV
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM