JAB Rôzne

Spišská nádherne rozkvitla: Jarné obrázky, ktoré potešia všetky oči

Jar sa nám už ukázala v plnej kráse. Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú fotografie kvitnúcich stromov a kvetov. Takto to vyzeralo cez víkend v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Spišská nádherne rozkvitla: Jarné obrázky, ktoré potešia všetky oči
Zdroj: Dnes24.sk

Výrazne vyššie teploty zaznamenávame v meste už pár týždňov. Jar prišla v plnej sile a niektoré dni sme zaznamenali aj teploty, ktoré by sme očakávali skôr v letných mesiacoch. Pekné slnečné počasie potešilo nejedného obyvateľa Spišskej.

Hoci minulý týždeň teploty klesli a slniečko vystriedal dážď tento víkend počasie vskutku vyšlo. My sme sa vybrali zhotoviť niekoľko fotiek do nášho mesta a priblížiť vám prostredníctvom nich posolstvo jari. Ostáva len dúfať, že takéto príjemné počasie vydrží až do príchodu leta a príroda nám nepripraví ďalšie prekvapenia.

Záhrady a ulice hýria rôznymi farbami, stromy pučia a ich vôňa sa šíri široko ďaleko. Ľudia na prechádzkach si užívali krásne počasie a slnečné lúče. Ako to vyzeralo tento víkend v Spišskej Novej Vsi si môžete pozrieť v našej fotogalérii.. Ak máte aj vy pekné zábery z jarnej Spišskej, pošlite nám ich mailom na buvalova@global24.sk.

Môže vás zaujímať:

Do Spišskej zavítala jar ...
19
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM